Hernie Inghinală Femei – Tratament Naturist cu Crețișoara și Traista-Ciobanului

Există cel puțin 3 plante medicinale înzestrate de Domnul cu proprietăți vindecătoare pentru bolile femeilor: coada-șoricelului, crețișoara și traista-ciobanului. Vindecătoarea austriacă Maria Treben recomanda leacuri simple din aceste plante pentru toate tipurile de afecțiuni ginecologice pe care o femeie le poate suferi în timpul vieții.

Hernie Inghinală Femei – Tratament Naturist  (Image courtesy sxc.hu)

Hernie Inghinală Femei – Tratament Naturist (Image courtesy sxc.hu)

Tratament naturist hernie inghinală

În limba germană, crețișoara înseamnă “mantaua femeii“, sau “ajutorul femeilor“, și acest nume reflectă cu adevărat darul natural al plantei de a acoperi neputințele femeii. Această plantă minunată nu ajută numai în tulburări menstruale, leucoree (scurgeri), afecțiuni ale organelor pelviene sau simptome ale menopauzei, ci și în hernie inghinală și prolaps uterin – două boli care se vindecă greu cu tratament medicamentos.

Hernia inghinală la femei nu este tratabilă decât prin operație. Aici intervine puterea cu adevărat miraculoasă a plantelor medicinale. Maria Treben a obținut câteva vindecări cu ajutorul crețișoarei și a plantei traista-ciobanului în această afecțiune, atunci când medicii au găsit ca soluție doar intervenția chirurgicală.

Ceaiul de crețișoară este o minune de la Dumnezeu pentru femei. Acesta tratează bolile musculare, și slăbiciunile musculare (adinamiile și miopatiile) și articulare, iar acest efect este de mare ajutor în cazul herniei inghinale. Este foarte bun inclusiv pentru anemie. Ceaiul de crețișoară ajută la fixarea sarcinii și întărirea fibrelor uterine. Este o plantă atot-tămăduitoare în toate bolile de femei, și împreună cu tinctura de traista-ciobanului face minuni și în cazuri de prolaps uterin.

I. Ceai de crețișoară

Tratamentul pentru hernie inghinală este unul simplu, și se poate urma din confortul casei. Deși Maria Treben punea mare preț pe utilizarea plantelor în stare proaspătă, în sezonul în care nu avem acces la această variantă a lor, le putem procura de la magazinele naturiste. Ceaiul de crețișoară se poate găsi oriunde, la un preț infim comparativ cu forța terapeutică extraordinară.

Se beau câte 4 căni de ceai de crețișoară pe zi, cu înghițituri mici. Tratamentul trebuie să dureze cel puțin 6 săptămâni. După primele 1-2 săptămâni de la consum, se poate observa o reducerea a hernie inghinale semnificativă. Durerile mai pot persista încă, însă după 2 luni ele vor dispărea complet.

II. Tinctură de traista-ciobanului

În paralel cu administrarea ceaiului de crețișoară, se recomandă ungerea și masarea zonei dureroase cu tinctură de traista-ciobanului zilnic. În caz de prolaps uterin, fricționarea se începe extern, din zona vaginului în sus, peste pântece. Suplimentar, se vor face și băi de șezut cu ceai de coada-calului, 3 băi pe săptămână.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

1 comentariu

  1. Judit Baróti via Facebook

    E bun la orice hernie… 🙂

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.