Astm bronșic – tratament naurist cu MAGHIRAN, GĂLBENUȘ și MIERE

Puterea tămăduitoare a plantelor medicinale nu trebuie niciodată subestimată, deoarece ele sunt remedii autentice pentru numeroase boli, lăsate de Dumnezeu pe pământ încă de la facerea lumii. Astmul bronșic de pildă, se poate trata la domiciliu cu ajutorul maghiranului, unul din cele mai atrăgătoare condimente pe care le adăugăm la aromatizarea preparatelor culinare, fără să-i cunoaștem adevărata valoare terapeutică.

Astm Bronșic – Tratament Naurist cu Maghiran (Image courtesy sxc.hu)

Astm Bronșic – Tratament Naurist cu Maghiran (Image courtesy sxc.hu)

Astm bronșic:  rețetă

Ingrediente

• 1 cană de ceai de maghiran
• 1 gălbenuș de ou
• 1 lingură de miere de albine

Preparare și administrare

Se prepară mai întâi ceaiul de maghiran, prin opărirea unei lingurițe de plană într-o cană de apă clocotită. Se lasă la infuzat peste noapte, acoperit cu capacul. Maghiranul se poate găsi la orice magazin naturist.

Dimineața se pune ceaiul de maghiran pe foc și se încălzește ușor, fără a-l lăsa să fiarbă. Separat, se amestecă bune gălbenușul de ou și mierea până se obține o pastă omogenă. Se adaugă în ceaiul cald, și se soarbe treptat, cu înghițituri mici. Acest preparat se administrează la prima oră a dimineții, pe stomacul gol. Micul-dejun se va lua abia după 2 ore.

Acest tratament se face 28 de zile consecutiv. Dacă vindecare nu este completă, se face o pauză de o lună și tratamentul se reia în aceleași condiții. De regulă efectele încep să se facă simțite după 2 săptămâni de la administrare. Bolnavul începe cel puțin să respire mai ușor. Pentru a da roade bune, tratamentul nu trebuie întrerupt nici o zi.

Maghiranul este un condiment cu o capacitate de stimulare a imunității foarte mare. Este un leac de nădejde pentru cei sensibili la frig, răceli de sezon sau predispuși la febră. Maghiranul are efecte antibacteriene, și din acest motiv se poate administra în caz de tuse și astm. Uleiurile volatile din maghiran stimulează expectorația, eliminarea depunerilor de flegmă și curățarea tractului respirator (bronhiile și plămânii).

Contraindicații

Maghiranul este o plantă contraindicată copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează, precum și persoanelor care sunt alergice la busuioc, mentă, salvie, oregano, lavandă sau isop.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.