Vedere Slabă – Tratament Naturist cu Vin de Topaz

Vedere Slabă – Tratament Naturist cu Vin de Topaz

Vedere Slabă – Tratament Naturist cu Vin de Topaz

Cui i se întunecă ochii, să pună o piatră de topaz 3 zile și 3 nopți în vin alb curat, și seara, înainte de culcare, să-și ungă pleoapele cu piatra umedă, așa încât vinul să atingă un pic și interiorul ochilor. După scoaterea topazului din vin, lichidul poate fi păstrat vreme de 5 zile pentru tratament. În fiecare seară, piatra de topaz se înmoaie în vin, și se ung ochii cu ea umezită. Vinul se reînnoiește după fiecare 5 zile.

Așa scria stareța Hildegard von Bingen în cărțile sale cu rețete naturiste “de la Dumnezeu”. Acest leac aparent neverosimil a fost confirmat de foarte mulți medici care au asistat la vindecări uimitoare de cataractă cu tensiune mare la ochi și vedere slabă. Este un leac surprinzător, care face ochii mai limpezi decât orice altă alifie de ochi, și poate fi folosit pentru orice tulburare de vedere.

Alte remedii probleme de vedere

____________________________________________________

Macerat de ghimbir

Se pun 150 g de ghimbir pudră (măcinat) la macerat cu 800 ml de vodcă timp de 14 zile, la loc întunecos. Recipientul se agită zilnic. La final, preparatul se strecoară și se ia câte o linguriță, de 2 ori pe zi diluat cu puțină apă. Se administrează înainte de masă.

Macerat de valeriană și lavandă

Se toacă mărunt 50 de grame de lavandă uscată (frunze) și 30 g de valeriană uscată (rădăcină), și se pun la macerat cu 1 litru de vin alb. Se lasă 3 zile, apoi se filtrează. Se ia câte o lingură de preparat, de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă. De altfel, mirosul de levănțică ajută la întărirea vederii.

Suc de ceapă

Se recomandă un tratament de 10 zile cu suc de ceapă. Este ceva mai dificil deoarece sucul de ceapă ustură, dar merită tot efortul. Se stoarce sucul de la o ceapă și se strecoară bine printr-o bucată de vată. Se pune câte o picătură de suc în fiecare ochi.

Suc de urzici

Se bea câte o jumătate de pahar de suc de urzică mare pe zi, în anotimpul cald. Urzicile se pot folosi și la prepararea de salate sau ciorbe.

Cura cu polen

Se ia câte o jumătate de linguriță de polen, de 2-3 ori pe zi. Tratamentul se face o lună consecutiv.

Comprese cu ceai negru

Se aplică zilnic pe ochi comprese cu ceai negru concentrat, preparat prin infuzare. Se lasă să acționeze 5 minute.

Comprese reci cu pânză de in

Pentru revigorarea vederii, ochii trebuie spălați zilnic cu apă rece. Se pun și comprese cu pânză de in înmuiată în apă rece.

Frunze de tei și petale de trandafir

Vara, când avem frunze proaspete de tei, se culeg câteva și se pun seara, înainte de culcare pe ochi și pe față, pentru limpezirea și curățirea vederii. Se aplică regulat pe pleoape petale de trandafiri umede de rouă și se lasă să acționeze câteva minute.

Cautari:
    tratament naturist pentru vedere slaba | leacuri pentru vedere | polen pt vedere | vedere slaba la apropiere |

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *

DESCARCĂ APLICAȚIA Android app on Google Play