Suc de Legume Anti-Cancer – Morcov, Țelină, Sfeclă, Ridiche Neagră

Foarte mulți adepți ai terapiilor naturiste susțin vindecarea bolilor, și inclusiv a cancerului printr-o alimentație bazată pe crudități și sucuri naturale din legume, fructe, zarzavaturi și plante medicinale. Această ipoteză are la bază convingerea că bolnavul se poate recupera mai rapid prin aprovizionarea organismului cu minerale, vitamine și enzime.

Cruditățile, cea mai bună hrană pentru organismul bolnav
Suc de Legume Anti-Cancer - Morcov, Țelină, Sfeclă, Ridiche Neagră

Suc de Legume Anti-Cancer – Morcov, Țelină, Sfeclă, Ridiche Neagră

Dietele cu crudități, sucuri din legume și ceaiuri reprezintă o hrană naturală, care poate ține organismul mult timp.

Se recomandă renunțarea pe cât posibil la alimentele grele, pe bază de carne, grăsimi și produse procesate.

Trebuie excluse din alimentația zilnică zahărul alb, făina albă, carnea de porc, dulciurile și băuturile din comerț pline de chimicale, precum și alcoolul, cafeaua și tutunul.

Cel mai bun suc recomandat pentru întreținerea sănătății și tratarea bolilor este sucul de morcov (80%), combinat cu doze mici de sfeclă roșie, varză, țelină, măr și alte zarzavaturi.

___________________________________________

Rețetă Suc de Legume Anti-Cancer

INGREDIENTE:

• 1 țelină mare
• 1 sfeclă medie, suculentă
• 1 morcov mediu
• 1 ridiche neagră mică
• 1 cartof mic crud

Se adaugă toate ingredientele în robot sau în storcătorul electric și se extrage în jur de 0,5 l de suc. Se strecoară de 2 ori, pentru a elimina reziduurile.

Se poate face câte o cură de detoxifiere sau remineralizare cu suc de legume de o săptămână. Se beau câte 1-2 pahare de suc pe zi. Pentru sporirea eficienței sistemului imunitar, se recomandă consumul de usturoi, câte 3-4 pe zi.

Se pot bea și ceaiuri din plante: urzică, gălbenele și obligeană (separat, sau amestecate în părți egale). Pentru curățirea corpului de toxine, se poate bea ceai anti-tumoral de la Plafar cu lămâie și suc din sfeclă, morcov, pătrunjel și țelină (câte 500 g din fiecare rădăcină, date pe răzătoare).

Pe post de calmant, se pot folosi comprese reci, băi fierbinți sau cataplasme cu argilă, bitter suedez sau coada-calului.

______________________________________________________________________________________

Atenție! 

Tratamentele naturiste trebuie urmate în paralel cu tratamentul convențional prescris de medic în cazul bolilor grave sau a cancerului, chiar dacă pacientul se află în spital.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. eu cred ca sfecla rosie are rolul cel mai important ,chinezii o foloseau de peste 4000 de ani ampotriva cancerului…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.