Suc de Lămâie cu Piper Cayenne – Gripă, Răceală, Pierderea în Greutate

Leacurile din lămâie, piper roșu, usturoi, hrean, ghimbir și alte condimente sunt cele mai sigure mijloace de traversare cu bine a sezonului răcelilor și gripei. Aceste ingrediente intens aromate sunt bune inclusiv pentru afecțiuni vasculare, probleme cu greutatea sau curățarea corpului de toxine.

Suc de Lămâie cu Piper Cayenne – Tonic Anti-Răceală și Gripă

Suc de Lămâie cu Piper Cayenne – Tonic Anti-Răceală și Gripă

Rețetă Suc de lămâie cu piper roșu

Ingrediente:

• Sucul de la o jumătate de lămâie
• 1 linguriță de pulbere de piper Cayenne
• 1 cană de apă

În locul sucul de lămâie se pot folosi 2 felii de lămâie întregi. Se adaugă toate ingredientele la robot sau storcător și se extrage zeama. Se bea de 3 ori pe zi.

> Piperul roșu

Piperul Cayenne nu este atât un soi de piper, ci o pulbere extrasă din ardeiul iute roșu. Adaugă un gust picant la orice fel de mâncare. Fierbințeala lui și efectul puternic încălzitor este de asemenea extrem de terapeutic. Piperul roșu conține capsaicină, o substanță care poate deschide sinusurile, reduce inflamațiile, menține sănătatea inimii, trata ulcerul și stimula metabolismul și sistemul imunitar.

Toate aceste calități ale piperului Cayenne pot fi exploatate în diverse combinații de leacuri medicinale. Piperul roșu are un conținut mare de pro-vitamina A (beta-caroten). Doar 2 lingurițe de piper roșu poate furniza 47% din necesarul zilnic de vitamina A.

Adesea numită vitamina infecțiilor, Vitamina A este esențială pentru țesuturile epiteliale dar și pentru membranele mucoase ale pasajelor nazale, plămânilor, tractului intestinal și urinar. Piperul roșu este așadar un agent anti-patogenic senzațional.

> Lămâia

Suc de Lămâie cu Piper Cayenne – Tonic Anti-Răceală și Gripă

Suc de Lămâie cu Piper Cayenne – Tonic Anti-Răceală și Gripă

Lămâia, mai ales sub formă de suc, este un leac senzațional pentru infecții ale gâtului, febră, afecțiuni dentare, indigestie, constipație, hemoragii interne, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, reumatism, arsuri sau holeră.

Renumită pentru proprietățile sale terapeutice, generație după generație lămâia a fost utilizată și recomandată ca remediu pentru întărirea sistemului imunitar, curățarea stomacului purificarea sângelui și combaterea bolilor.

Sucul de lămâie poate fi consumat pentru pietre la rinichi, accidente vasculare cerebrale sau febră.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

loading...
Loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.