Întărirea Vederii – 3 Rețete Naturiste Antice Uimitoare

Foarte multe persoane suferă astăzi de probleme cu vederea, iar odată cu vârsta, scăderea acuității vizuale devine un fapt de neevitat. Cataracta, miopia și hipermetropia sunt boli de ochi care îi obligă pe mulți să poarte ochelari de vedere. Există remedii naturiste miraculoase pentru vedere pe bază de semințe, legume și fructe, concepute de medicii indieni acum câteva secole, în cadrul medicinei Ayurveda, care pot fi preparate cu succes acasă.

Întărirea Vederii – Remedii Naturiste Antice Uimitoare

Întărirea Vederii – Remedii Naturiste Antice Uimitoare

1. Rețetă de întărire a vederii cu morcov și miere

Ingrediente:

• morcov
• miere de albine
• 1 kg de lămâi

Se umple un borcan de 800 de grame cu morcov ras pe răzătoarea mică. În alte 2 borcane de câte 800 de grame fiecare se pune miere polifloră lichidă. Se toacă prin mașina de tocat carne lămâile cu tot cu coajă (spălate bine în prealabil). Într-un bol mare de sticlă, se amestecă mierea, morcovul ras și lămâia tocată. Se dă bolul la frigider timp de 10 zile. După această perioadă de macerare, din amestecul rezultat se ia câte o lingură, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă. Pe perioada tratamentului se interzice consumul de alcool.

2. Rețetă pentru vedere cu migdale și fenicul

Ingrediente:

• miez de migdale
• semințe de fenicul
• zahăr cristalizat

Se folosesc aceste ingrediente în cantități egale, se amestecă și se macină prin râșnița de cafea. Pulberea astfel obținută se păstrează într-un borcan.

Se ia în fiecare seară, înainte de a merge la culcare câte 10 grame de preparat, cu un pahar de lapte. Tratamentul se face 40 de zile consecutiv, iar la final se va simți o îmbunătățire radicală a vederii. Unele persoane mărturisesc că în urma acestui tratament nu au mai avut nevoie de ochelari.

Dincolo de efectul de întărire a vederii, acest leac străvechi ajută de asemenea la ameliorarea stării de spirit, la întărirea organismului slăbit, la creșterea capacității de gândire și memorare. Pentru a extrage maximul de beneficii ale acestui tratament, este bine să nu se bea apă 2 ore după ingerarea preparatului. Pentru copii, se folosește doar jumătate din doza prescrisă.

2. Rețetă pentru sănătatea vederii cu lemn-dulce, miere și lapte

Ingrediente:

• o cană de lapte cald
• o linguriță de miere de albine
• o jumătate de linguriță de pulbere de lemn-dulce
• un sfert de linguriță de unt

Se adaugă toate ingredientele în cana de lapte și se bea acest amestec zilnic. Pentru rezultate maxime, se recomandă consumul acestui preparat seara, înainte de culcare. Tratamentul durează 3 luni.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


16 comentarii

  1. miere trebuie 2 borcane de 800 pline?

  2. Sfaturi f. utile ,multumesc f.fruos!

  3. Multumesc pt retete! Va rog pt reteta cu morcov,mierea de tei nu este buna?

  4. Se poate folosi orice fel de miere, doar că cea polifloră e mai bogată în substanțe active.

  5. scriu retetele ptr cineva de f departe…

  6. Scrie în articol, 1 kg de lămâi.

  7. multumesc mult- eu n-am fost atenta unde erau scrise sus ingredientele – le-am observat dupa aceea-multumesc inca odata-sunteti superrr-

  8. Merita de facut ; ingredientele folosite ajuta intregului organism .

  9. Multumesc!Sunteti foarte draguti! O duminica de exceptie!Noapte buna!

  10. faceti cu toata increderea reteta cu morcov,miere si lamai ,veti vedea ce eficienta este…

  11. am miopie forte si glaucom la ambi oichii si imagine împrăştiat este bună reteta?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]