Leacuri de la cititori XXVII (căderea părului, boli ginecologice, hemoroizi, tuse persistentă, dureri de umăr, diabet)

Leacurile de la cititorii site-ului nostru sunt nu doar verificate și confirmate, ci și foarte inedite.

Cu siguranță vă vor fi de folos și vouă, celor care citiți acest articol, în căutarea de remedii naturiste pentru problemele de sănătate de care suferiți.

Leacuri de la cititori

Leacuri de la cititori

Veți găsi mai jos leacuri pentru căderea părului, boli ginecologice, hemoroizi, tuse persistentă, dureri de umăr, diabet.

Așteptăm cu interes comentariile voastre! Dacă știți și voi leacuri utile, lăsați un comentariu la acest articol, pentru ca și alții să se folosească de ele!

Patru rețete conta CĂDERII PĂRULUI

„Șapte ardei iuți, macerați timp de minim o săptămână în 500 ml de alcool de 70 de grade. Se tamponează scalpul cu această soluție, ori de câte ori aveți timp. Efectul este răcorors. Se evaporă repede, nu ustură așa cum vă așteptați! Am urmat această rețetă cu cinci, șase ani în urmă. De atunci nu mi-a mai căzut părul. Succes!” – Luminița Anastasia.

„Eu am încercat rețeta de mai jos și a funcționat incredibil: se amestecă două linguri de ulei de ricin cu două linguri de gaz (eu nu mai știu acum de unde se poate procura).

Se încălzește pe baie de abur până la limita suportabilității. Se masează bine pielea capului cu acest amestec. Se înfășoară capul cu un prosop încălzit (eu îl călcam cu fierul încins), pentru câteva ore. După care se spală cu șamponul obișnuit.

Se repetă circa 4-5 săptămâni, o dată pe săptămână. Când am făcut eu această rețetă, spălam părul cu săpun de casă și îl clăteam cu oțet în care se maceraseră petale de trandafir” – Constantin Emilia.

„Eu folosesc comprimate cu drojdie de la Dacia Plant, câte 2 capsule, de 3 ori pe zi. Textura firului de păr este întărită. Nu-mi mai cade părul” – Anca Mocănescu.

„Două aspirine pisate și o lingură de oțet de mere puse în șamponul obișnuit. La mine e o schimbare totală: părul nu mai cade și e mai aspru și bogat. Aveam un păr moale și se încurca foarte rău. Acum se piaptănă ușor și folosesc rețeta în continuare” – Ana-Maria Totolici.

Tătăneasă pentru DURERI DE UMĂR

„Stau la țară și folosesc tinctura de tătăneasă de ani de zile pentru durerile de umeri, cu rezultat. Eu o prepară în casă” – Terezia Varga.

Stevia pentru DIABET

„Ceaiul de frunze de stevia rebaudiana vindecă diabetul și e mai bun ca insulina. Se iau două ceaiuri pe zi, unul dimineața, unul seara. Se pune o linguriță la o cană cu apă. se infuzează 20 de minute” – Nicolas Tedy.

Coada-calului pentru RINICHI

„Am avut câțiva ani foarte dificili. Nu trecea o săptămână să nu ajung cu salvarea la interne din cauza problemelor la rinichi. O bătrână mi-a povestit cum a scăpat de problemele pe care le-a avut dânsa cu rinichii și cum a scăpat cu băile și ceaiurile de coada-calului. După câțiva ani cu coada-calului am scăpat de durerile pe care le aveam la rinichi” – Liliana Balas.

Ovule cu propolis pentru BOLI GINECOLOGICE

„Am folosit și eu – și cunoștințele cărora le-am spus de această minune, ovulele „Propolicium”. Sufeream de diferite… ce scrie în prospectul ovulelor și supozitoarelor.

Am respectat întocmai recomandările, cu băile de plante, stat în pat. Până dimineața, ovulul își făcea treaba. Cu mâna pe suflet vă spun, dragele mele, că s-a întâmplat minunea! Boala mea a dispărut.

Și cea a fost mai „wow”, pentru cineva care avea un HPV urât, după 3 cure a 21 de zile, rezultatul a ieșit negativ. De atunci dânsa repetă 1-2 cure pe an, preventiv. Repet, aceste ovule sunt adevărate minuni.

Alături de cele spuse mai sus, în același timp sau oricând, oriunde am fi, să nu uităm de rugăciune. Aceste leacuri ale stupului (propolis) + plante, însoțite de rugăciune, vor fi cu suguranță de mare folos tuturor care au nevoie și cred în ele și în Dumnezeu” – Liliana Batrineanu.

Ghimbir, lămâie și turmeric pentru SLĂBIT, FICAT, OASE

„Folosesc de 3 ani, zi de zi, dimineața pe stomacul gol apă călduță cu ghimbir, lămâie și turmeric (curcuma). Te ajută să slăbești și întărește sistemul osos. Ajută ficatul și rezolvă foarte multe probleme ale organismului. Folosiți cu mare încredere” – Lucreția Halcu.

Sirop de ceapă și usturoi pentru TUSE PERSISTENTĂ

„Siropul care a funcționat cel mai bine pentru tuse – chiar tuse foarte persistentă, la care nimic altceva nu a funcționat: o ceapă tăiată mărunt, 4-5 căței de usturoi tăiați mic și 3-4 linguri de miere (miere adevărată, nu cea cumpărată din magazine).

Le amesteci toate și le lași într-un vas acoperit câteva ore, sau peste noapte, până formează un sirop. Se strecoară și se ia câte o lingură din acest sirop, de 3-4 ori pe zi” – Dana Pop.

Ridiche neagră pentru TUSE

„Am folosit ridichi negre, răzuite mărunt și am strecurat zeama, amestecând-o cu miere, cam 1 la 1. Gustul nu e tocmai plăcut, dar merită să-l înghiți! Este un remediu chiar eficient. În familia noastră a dat rezultate mai bune decât Paxeladine, siropul de tuse.” – Nuți Manea.

Băi de șezut cu hrean pentru HEMOROIZI

„Cumperi un kg de hrean, îl speli bine, îl pui în 10 litri de apă și fierbi până rămâi cu 5 litri. Pui cei 5 litri într-un lighean și faci băi de șezut în fiecare seară (cam 30 de minute ședința), fără să schimbi soluția, timp de 3-4 săpătmâni, sau până trece” – Ciobanu Mihai.

Articole pe aceeași temă

Leacuri de la cititori XXII (dureri articulare, fracturi, gută, reumatism, furuncule, dezintoxicare)

Leacuri de la cititori XXIII (ciuperca unghiei, infecții, gât înțepenit, zgomote în urechi, căderea părului, panarițiu, abcese)

Leacuri de la cititori XXIV (afecțiuni urinare, căderea părului, slăbit, dureri articulare, intoxicații)

Leacuri de la cititori XXV (dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară)

Leacuri de la cititori XXVI (pentru bilă, plămâni, picioare grele, infecții urinare, răni post-operatorii)

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.