Leacuri de la cititori XX (anemie, fibrom, mastoză, afecțiuni pulmonare, gută, riduri etc.)

Vă oferim un nou articol cu leacuri de la cititorii site-ului nostru. Veți găsi aici remedii încercate pentru cele mai comune probleme de sănătate, precum anemie, fibrom, arsuri, mastoză, pietre la rinichi, gută, riduri și multe altele.

Dacă știți și voi alte rețete naturiste utile, lăsați un comentariu, pentru ca și alții să se folosească de ele!

Leacuri de la cititori XX

Leacuri de la cititori XX

TUSE

„Am scăpat de tuse convulsivă. Nici un medicament nu m-a ajutat. Laptele de măgăriță m-a ajutat” – Maria Anton.

AFECȚIUNI PULMONARE

„Acum înflorește plămânărica, o plantă războinică în bătălia cu virusurile ce afectează plămânii. Acum la înflorire se culege pentru sirop, ceaiuri, apă de plămânărică, tinctură. Împreună cu pătlagina îngustă face minuni la aparatul respirator” – Luna Lilith.

PIETRE LA RINICHI

„Recent am scăpat de nisip la rinichi și o piatră la bilă cu un diametru de 10 mm. în doar 2 săptămâni, cu tămâie și suc de mere natural, dimineața înainte de masă cu 30 de minute.

Când am avut criza au vrut să mă opereze a doua zi. Am refuzat. Trebuia să plec în 10 zile la recuperare în Techirghiol. Atunci am făcut și „tratamentul”. La întoarcere, ecografia nu mai arăta nicio urmă de litiază” – Marius Corneanu.

INSUFICIENȚĂ RENALĂ

„Am cunoscut pe cineva care avea insuficiență renală și făcea dializă. Iar după ce a luat rășină (tămâie), un bobuleț cât ar încăpea într-o capsulă, nu a mai făcut dializă. Nu mai știu ce perioadă de timp, că sunt câțiva zeci de ani” – Niculina Grigore.

GUTĂ

„Crizele de gută le-am calmat doar cu foi de varză presate cu o sticlă, până iese la suprafață lichid. 3-4 frunze suprapuse. Se schimbă la 5-6 ore” – Gabriela-Roberta Popa.

ANEMIE

Uleiul de cătină, foarte bun pentru anemie puternică. Vă spun din experiență. Alături de tratamentul de la doctor, a făcut miracole. Pentru imunitate e ideal” – Geta Radu.

ULCER STOMACAL

„O lună suc de varză, altă lună suc de cartof crud. Am făcut și eu și nici arsuri nu mai am” – Petrovici Eleonora.

RIDURI, ANXIETATE, DURERI DE CAP

Uleiul de tămâie, isop și smirnă, puse într-un ulei de migdale, ori sâmburi de caise, ajută la estomparea ridurilor și îndepărtarea anxietăților, durerilor de cap, chiar și a celor mai redutabile migrene le vin de hac” – Isabel Magdalena Gheorghiu.

CĂDEREA PĂRULUI

Rășina de ienupăr este foarte bună împotriva căderii părului. Eu folosesc șampon, de ceva timp și sunt mulțumită” – Elena Fumureanu.

FIBROM UTERIN

„Eu am avut 2 fibroame. Aveam hemoragie mult, de am crezut că nu mai scap. Eu nu vroiam să fac operație.

Am fost la drogheria naturistă și i-am explicat ce probleme am doamnei Gabriela și mi-a dat Lutropep capsule. În 3 zile ți se oprește hemoragia, apoi fimbromul se usucă în timpul tratamentului și te vindeci” – Jităreanu Elena.

MASTOZĂ FIBROCHISTICĂ, NODULI, HEMATOAME

„Am folosit pentru mastoză fibrochistică și a dat randament. Folosiți cu încredere pentru hematoame, noduli, dureri de încheieturi etc.

Trebuie spălate frunzele (de varză), zdrobite pe un fund, eventual încălzite pe o tigaie puține. Aplicate cu nervurile în sus și învelit foarte bine, să fie cald. Dacă se simte rece nu este în regulă, trebuie schimbat” – Mocanu Didina.

HEMOROIZI, FURUNCULE

„Pentru hemoroizi și furuncule: ceai de pelin și Carpicon (de la Plafar). Cu ceaiul concentrat se fac spălături, sau comprese” – Corina Ungurean.

„Pentru hemoroizi, ceai de pelin: 1 linguriță de pelin uscat la 1 cană de apă – dimineața și seara, cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 2 săptămâni. Atât. Este probat. Ceaiul se poate îndulci cu o lingură de miere de albine, pentru că e amar” – Sidonia Motau.

Ceaiul de codița șoricelului – foarte eficient pentru hemoroizi. Se fac spălături locale și ia durerea pe loc aproape. Încercați!” – Mariana.

ARSURI

„Dacă ai arsuri de la soare, pune pe corp smântână sau iaurt. pentru arsura de ulei, umezește rana și pune făină. Sănătate la toți” – Nora Gabi Caraba.

PITIRIAZIS

Trei frați pătați – am consumat pentru pitiriazis și mi-a dispărut imediat, cred că la a treia cană de ceai” – Aurelia Dina.

Articole pe aceeași temă

Leacuri de la cititori (II) – pietre la rinichi, crize de ficat, imunitate, slăbit etc.

Leacuri de la cititori (III) – bronșită, calculi, hemoroizi, călcâie crăpate, reumatism

Leacuri de la cititori (IV) – tumori, dureri, pietre la rinichi, arsuri, infecții

Leacuri de la cititori (VI) – cu tămâie, gelatină, lămâie, ceapă

Leacuri de la cititori (VII) – artrită, diabet, ulcer, dureri de genunchi, cancer, varice

Leacuri de la cititori (VIII) – dureri de coloană, genunchi, de spate, infecții dentare

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.