Bitterul Suedez şi Cancerul – Studii, Cercetări şi Vindecări

Dumnezeu lasă doctoria să crească din pământ, şi un înţelept n-o dispreţuieşte, aşa spunea minunata Maria Treben în Cartea “Sănătate din Farmacia Domnului”. Deşi pentru unii plantele pot părea leacuri de copii, acestea au proprietăţi medicinale puternice confirmate de fitoterapeuţii din întreaga lume. În Germania, cele mai multe medicamente din farmacii sunt pe bază pe plante.

protect-4-life

Bitterul Suedez este un panaceu medicinal fantastic, un amestec de ierburi cu proprietăţi care mai de care mai vindecătoare. Potrivit unui vechi manuscris, bitterul suedez, aplicat extern ca o compresa sau administrat pe plan intern sub forma de picături este o formulă magică, ce poate trata orice fel de boală, inclusiv toate tipurile de cancer.

Compresele cu bitter suedez  – o speranţă pentru bolnavii de cancer

Compresele cu bitter suedez par să vindece orice fel de boală. O spun cei care au trecut prin această situaţie, şi o spunea Maria Treben acum 100 de ani – un biolog austriac care a studiat îndelung efectele plantelor asupra sănătăţii şi mai ales asupra cancerului.

Studiile şi cercetările în domeniul cancerului au fost începute de Maria Treben, cea care a alcătuit reţeta de bitter suedez originală, şi continuate mai târziu de numeroşi eminenţi doctori cercetători în cancer din Germania. Maria Treben spunea că vindecarea bolilor maligne se face mai uşor în timpul verii datorită disponibilității de ierburi proaspete. Însă şi pe timpul iernii se pot folosi plante congelate. După topirea zăpezii, se adună primele frunze proaspete, se zdrobesc, se fac terci verde şi se aplică pe zona afectată de tumorea canceroasă.

Bitterul suedez se poate găsi la farmaciile naturiste, gata preparat. Dar mai ieftin e să cumperi plantele separat şi să le macerezi în 3 litri de votcă acasă.

Vezi şi reţeta de preparare a bitterului suedez original în casă.

Următoarele mărturii sunt despre vindecări minunate de cancer prin instrucțiunile Mariei Treben: cancer la ureche, cancer la sân, cancer la plămân, cancer de stomac, cancer al vezicii urinare, cancer rectal, cancer renal, cancer intestinal, cancer colorectal. Creditul pentru aceste vindecări se datorează efectelor curative ale plantelor utilizate.

> Cancer la limbă, cancer esofagian

Se face gargara de câteva ori pe zi cu bitter diluat, apoi înghiţit. Pentru cancer la limbă, se clăteşte gura cu ceai de muşeţel, se şterge limba cu comprese de bitter suedez, apoi se unge limba cu vitamina A uleioasă.

> Cancer abdominal metastazat (al uterului)

Unei femeie cu tumori abdominale şi metastaze i s-a mai dat o jumătate de an de viaţă. După aplicarea unei cataplasme cu bitter suedez pe abdomenul timp de 6 şase săptămâni, medicii au constatat o curăţarea completă a sângelui, şi un început de vindecare.

> Cancer pulmonar

Un bolnav de cancer de plămâni, afectat de slăbiciune extremă şi febră a început să primească coada-calului și bitter suedez sub formă de cataplasme aplicate pe plămân, şi să bea 2 litri de un ceai preparat dintr-un amestec de gălbenele si alte plante. În toate cazurile de cancer, Maria Treben recomanda ca ceaiurile să se bea câte o gură la fiecare 15 minute pentru a absorbi o cantitate mare de substanţe vindecătoare. După trei zile de la acest regim, radiografiile au arătat un început de regres al tumorii.

> Cancer intestinal

Unei femei din Germania bolnave de cancer inestinal, Maria Treben i-a recomandat să aplice cataplasme pe zona intestinelor cu rădăcini de Calamus înmuiate în apă rece peste noapte (1 linguriţă de plantă la o cana de apă) şi să bea înainte și după fiecare masă, un ceai făcut din părți egale de urzică, gălbenele şi coada şoricelului, cel puțin 2 litri pe zi, sorbit pe tot parcursul zilei. Astăzi, această femeie este mult mai bine şi speră într-o recuperare completă.

> Cancer de colon

Sângerările colonului zilnice cauzate de cancerul de colon se pot vindeca cu bitter suedez. Se aplică comprese locale pe zona anusului şi pe burtă, în partea de jos din stânga, cu bitter suedez (diluat în caz că ustură). Acest leac reduce de asemenea senzaţia de oboseală apăsătoare şi pierderea în greutate.

> Cancer de piele

Se pun comprese locale cu bitter pe zona afectată. Se consumă şi ceai de coada-calului şi se curăţă rănile cu ceai de gălbenele și coada-calului.

> Cancer la sân, chisturi la sâni

Se pun comprese cu bitter suedez până când tumoarea  sau chisturile dispar definitiv.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

1 comentariu

  1. este excelent in toate credeti-ma sunt o mare fana si consumatoare este adevarat elixirul sanatatii

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.