Cremă eficientă împotriva durerilor articulare de la Dacia Plant

Această cremă împotriva durerilor articulare este un produs realizat de Dacia Plant. În compoziția sa au fost incluse câteva din cele mai bune plante cu proprietăți analgezice și antiinflamatoare.

Crema se numește „Artimobil” și a fost concepută special pentru a ține sub control durerile articulare.

Crema pentru dureri articulare

Crema pentru dureri articulare: Freepik – www.freepik.com

Artimobol – cremă pentru durerile articulare

O primă plantă importantă inclusă în această cremă este Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens). Crește în zonele sudice ale Africii, unde este folosită cu succes contra durerilor și febrei.

În scop medicinal se utilizează rădăcina. Efectele sale analgezice sunt atribuite conținutului de harpagoside, harpagide și procumbide.

Studiile au arătat că administrarea orală a acestei plante ameliorează durerile articulare la fel de bine ca antiinflamatoarele de sinteză.

Este inclusă de asemenea în produse pentru uz extern, precum creme, unguente și loțiuni. Asta deoarece compușii săi activ pătrund ușor prin piele și au un efect direct și implicit mai rapid asupra regiunii dureroase a corpului.

Gheara diavolului calmează durerile articulare, redă capacitatea de mișcare a articulațiilor și reduce frecvența puseurilor reumatice.

Citește și – Alifie de urzică pentru dureri articulare, reumatice, sciatică (rețetă)

Untul pământului (Dioscorea communis) este a doua plantă valoroasă din formula folosită la crema Artimobil.

Rădăcina ei conține o substanță untoasă, de unde și denumirea ei. În momentul în care pielea intră în contact cu această substanță, se înroșește.

Acest lucru arată că planta are proprietăți vasodilatatoare și analgezice. Untul pământului stimulează circulația sanguină și accelerează procesul de vindecare.

Este o plantă cu efecte antiinflamatoare și calmante. Cel mai des este utilizată în durerile de artrită.

Camforul (Cinnamomum camphora) nu lipsește nici el din cremele cu acțiune antireumatică și anti-iritantă. Are acțiune antiinflamatoare, antibacteriană și antifungică.

Calmează durerile și scade umflăturile. Poate fi utilă și împotriva mâncărimilor.

Ienupărul (Juniperus communis) are la rândul său o activitate antiinflamatoare puternică, prin care reduce intensitatea durerilor de articulații și mușchi.

Este cunoscut și ca un agent eficient pentru reducerea retenției de lichide din corp și din articulații. În scop medicinal se folosesc boabele sau fructele.

Menta este inclusă în această cremă sub formă de ulei esențial. Acesta are proprietăți analgezice.

Crema conține de asemenea salicilat de metil și extract de frunze de măslin.

Crema Artimobil nu conține parabeni, conservanți, coloranți sau parfumuri artificiale. Eficiența sa se datorează concentrației ridicate de compuși activi din plante.

Citește și – Unguent din frunze de dafin pentru dureri articulare intense

Cum se folosește

Se aplică pe regiunile afectate de dureri sub formă de masaj. Tratamentul se poate face de 2-3 ori pe zi, sau în funcție de intensitatea durerilor.

La fel ca în cazul oricărui produs nou, testați această cremă pe o porțiune mică de piele. Urmăriți dacă apar reacții alergice (mâncărimi, înroșirea pielii, umflături etc.).

Evitați să atingeți ochii, gura sau nasul când umblați cu această cremă.

Cât costă

Crema Artimobil Dacoderm este comercializată în flacoane de 75 ml, la prețul de 22,61 de lei.

O puteți căuta în magazinele naturiste fizice, sau o puteți comanda online, de pe site-ul daciplant.ro.

Citește și – Plante pentru durerile articulare

 

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.