Sfântul Nichifor Leprosul i se arată unei femei din Bulgaria și îi dă leacul pentru Coronavirus

Sfântul Nichifor Leprosul s-a arătat de mai multe ori, unor creștini din Grecia și din Bulgaria și le-a sus care este leacul pentru Coronavirus.

Sfinții au fost întotdeauna un sprijin de nădejde în vremurile grele. Au ajutat în perioadele de război, de prigoane, de molime. Au îndepărtat mulțime de necazuri prin rugăciunea lor. Unii s-au arătat aievea și au săvârșit mari minuni spre întărirea oamenilor în credință.

Sfantul Nichifor Leprosul - leacul pentru Coronavirus

                                      Sfantul Nichifor Leprosul – leacul pentru Coronavirus

Un astfel de caz s-a petrecut chiar anul acesta, în plină pandemie de coronavirus. Este vorba despre arătarea minunată a Sfântului Nichifor Leprosul, care a dat și leacul împotriva acestei boli. 

Acest sfânt s-a născut în anul 1890 în insula Creta din Grecia. S-a îmbolnăvit de lepră pe când era adolescent și boala lui a avansat până la orbire.

A găsit sprijin în rugăciune și în slujbele bisericii. La 26 de ani s-a călugărit și a dus o viață de aspră nevoință. Și-a purtat cu bărbăție crucea bolii sale, suferindu-le toate cu smerenie și credință.

Pentru răbdarea lui în boală, Dumnezeu l-a înzestrat cu mari daruri. Pe toți care veneau la el după sfat îi mângâia și le dădea întărire. Îi învăța să se roage cu rugăciunea lui Iisus: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă!”

A adormit întru Domnul la vârsta de 74 de ani. La un timp după mutarea sa, trupul lui s-a descoperit a fi binemirositor. Este prăznuit pe data de 4 ianuarie.

Sfântul Nichifor s-a arătat în anul 2020 unui creștin din Atena și i-a zis spus aceste lucruri:

„Să le transmiți oamenilor să nu se teamă de coronavirus! Chiar dacă se va îmbolnăvi cineva, să mă cheme în rugăciune, iar eu îl voi vindeca!”

În spitalul de leproși în care slujea Sfântul Nichifor erau cinci călugărițe bolnave și ele de lepră. Acestea s-au rugat ca Dumnezeu să îi descopere unui medic smerit leacul leprei, făgăduind că ele vor ține post aspru toată viață, fără ulei. Și Dumnezeu a dat să se găsească medicamentul leprei, în anul 1947.

Iată cum trebuie abordate problemele din viața noastră: prin post și rugăciune. Prin pocăință și nevoință.

Leacul pentru Coronavirus al Sfântului Nichifor Leprosul

O altă mărturie despre Sfântul Nichifor a apărut la scurt timp în Bulgaria. O femeie a mărturisit că l-a visat pe Sfântul Nichifor cu o cruce de aur în mâna dreaptă. Sfântul i-a spus și care ar fi leacul împotriva coronavirusului: rugăciunea, Sfânta Împărtășanie, participarea la slujbele Bisericii și ceaiul de cimbru.

„Avertizați pe toți creștinii să se roage mie, în mod repetat. Există un leac și acesta este Sfânta Împărtășanie. Există și o plantă medicinală, cimbrul, care ucide viruși. Și în orice caz, asigurați-vă că vizitați casa lui Dumnezeu în acest moment dificil, deoarece nu există contagiune acolo și nimeni nu poate fi infectat”.

Citește și: Cimbrul – o plantă bună pentru infecții

În ce-a de-a doua noapte, Sfântul Nichifor i s-a arătat din nou în vis acelei femei și i-a zis că mai mulți creștini i s-au rugat. Dar trebuie să facă rugăciuni mai multe către el, în mod repetat.

Puteți citi Paraclisul Sfântului Nichifor Leprosul – AICI.

Citește și: Rugăciune pentru boli care nu pot fi vindecate cu puteri sau mijloace omenești

Cumpără de aici:

[wcepe_products ids= ‘6916’ button=’Cumpără aici’]

Sursă: Doxologia, Sfântul Nichifor Leprosul apare în Bulgaria și dă leacul pentru Coronavirus: https://doxologia.ro/sfantul-nichifor-leprosul-apare-bulgaria-da-leacul-pentru-coronavirus

 

 

 

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.