Spray nazal antibiotic cu propolis și argint coloidal – creat de cercetători români

Articol documentat

Acest spray nazal cu propolis și argint coloidal se numește „Năsuc fericit”. Este un produs destinat atât copiilor, cât și adulților.

A fost creat de o echipă de cercetători români de la Universitatea din Oradea în asociere cu firma de apicole Prisaca Transilvania.

Spray nazal antibiotic

Spray nazal antibiotic: Macrovector – www.freepik.com

Spray nazal antibiotic cu propolis și argint coloidal

Formula conține propolis, argint coloidal și miere. Celelalte ingrediente sunt: apă și ulei esențial de portocal. Spray-ul nazal nu are alcool și nu cauzează iritații ale mucoasei nazale.

Rețeta este cât se poate de naturală și reușită. Nu conține nimic chimic.

Propolisul incorporat în acest produs a fost extras după o metodă premiată cu mai multe medalii de argint și de aur la diverse saloane internaționale de invenții.

Combinația dintre propolis și argint coloidal s-a dovedit eficientă împotriva afecțiunilor respiratorii. Ingredientele acționează sinergic. Ambele au proprietăți antioxidante și antimicrobiene. Dar se completează reciproc și au o acțiune mult mai puternică.

Propolis – antiinfecțios puternic împotriva multor microbi

Știm cu toții că propolisul este unul din cele mai valoroase produse ale stupului. Are o compoziție chimică extrem de diversă: vitamine (A, B, D, E, PP), polen, uleiuri eterice, ceruri, rășini, balsamuri, minerale, hormoni și enzime.

Are efecte antibiotice naturale. De altfel, acest lucru l-am învățat de la albine, care folosesc această substanță pentru a-și proteja stupul de agenții microbieni și alți invadatori periculoși.

Propolisul acționează împotriva unei game largi de patogeni dăunători, de la virusuri și bacterii, până la ciuperci și paraziți:

– Virusul gripal
– Stafilococul auriu
– Streptococi
– E. coli
– Helicobacter pylori
– Pseudomonas aeruginosa
– Klebsiella tuberculosis
– Mycobacterium tuberculosis
– Bacilul Koch
– Shigella
– Giardia
– Candida albicanis
– Trichomonas vaginalis
– Herpes simplex

Trebuie menționat că în comparație cu antibioticele sintetice, propolisul nu favorizează dezvoltarea bacteriilor la tratament.

Tinctura de propolis este folosită cu succes împotriva afecțiunilor respiratorii:

– gripă
– laringită cronică
– bronșită acută
– astmu bronșic
– emfizem pulmonar
– silicoză pulmonară

Argintul coloidal distruge patogenii înainte de a se dezvolta

Argintul coloidal are efecte antibiotice și mai mari decât propolisul. Este un agent puternic împotriva virusurilor, fungilor, paraziților, mucegaiurilor și bacteriilor, inclusiv a celor rezistente și cu o capacitate rapidă de înmulțire.

Modul său de acțiune este extrem de interesant. El dezactivează funcția unei enzime care permite patogenilor să intre în celule. Mai exact, argintul coloidal îi extermină înainte ca aceștia să apuce să se dezvolte. În prezența lui, patogenii nu pot supraviețui, nici nu se pot înmulți.

Cum se folosește sprayul cu propolis și argint coloidal

Recipientul se agită înainte de fiecare utilizare. Se pulverizează în fiecare nară, câte 3 pufuri, de 1-3 ori pe zi. Acest produs este contraindicat celor cu alergie la produsele apicole.

Cum testați un produs pe bază de apicole

Pulverizați un puf pe antebraț și așteptați 30 de minute. Dacă nu apar reacții adverse, precum iritare, înroșirea pielii, usturime sau mâncărimi, puteți face următorul test.

Pulverizați un puf în jurul buzelor. Dacă apar reacții alergice, nu folosiți acest produs.

Cât costă și de unde îl poți cumpăra

O sticluță de spray „Năsuc fericit” de 50 de ml costă 24,50 de lei. Această cantitate ajunge pentru un tratament de 22 de zile. Îl poți comanda de pe site-ul probio.ro:

[wcepe_products ids= ‘10328, 10098, 10508′ button=’Cumpără aici’]

Surse articol:

1. Probio.ro, Spray “NASUC FERICIT” pentru copii si adulti: https://probio.ro/produs/spray-nasuc-fericit-pentru-copii-si-adulti-50-ml
2. Gheorghe Mohan, Propolisul, Tratarea Bolilor cu Leacuri din Popor, Editura Corint, București, 2013, pp. 178-179

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.