Remediu natural pentru DIGESTIE lentă

Sistemul nostru digestiv are rolul de a transforma alimentele pe care le consumăm în nutrienți, pe care corpul le folosește pentru energie, creștere și repararea celulară.

Gura este punctul de pornire a tractului digestiv. Digestia începe aici, imediat ce luăm prima îmbucătură de mâncare. Mestecarea descompune alimentele în bucăți mici care sunt mai ușor de digerat.

Remedii pentru digestie lenta

 

În continuare, alimentele ajung în faringe, călătoresc spre esofag, stomac și intestinul subțire. Trei organe joacă un rol important în digerarea alimentelor de către stomac și intestinul subțire:

• pancreasul
• ficatul
• vezica biliară

Persoanele care au probleme cu digestia trebuie să evite excesele alimentare și combinațiile incorecte, și să mănânce ponderat, cât mai natural. 

Capsule „Digestie ușoară”

Cei de la Fares au conceput un produs special pentru persoanele cu afecțiuni digestive cronice, digestie lentă sau aciditate scăzută după o masă copioasă.

Acest produs se găsește la magazinele naturiste sub formă de capsule și se numește „Digestie ușoară”. Capsulele conțin un amestec de plante cunoscute pentru efectele lor benefice asupra digestiei:

• coriandru
• dafin
• obligeană
• gențiană
• ghimber
• papaya
• ananas
• semințe de muștar

Aceste plante ajută la reglarea digestiei, înlătură balonarea și senzația de greață. Reduc disconfortul digestiv într-un timp scurt de la administrare. Eficiența produsul a fost confirmată clinic. Capsulele nu au efecte adverse.

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids=’  7044 ‘ button=’Cumpără aici’]

Papaya conține papaină, iar ananasul bromelaină – două enzime care ajută la digerarea proteinelorCoriandrul are efecte carminative, stomahice și antispastice. Reduce balonarea și redă pofta de mâncare.

Ghimbirul stimulează digestia și metabolismul, contribuie la eliminarea gazelor intestinale, reduce greața de orice fel.

Mod de administrare

Se iau câte 1-2 capsule de „Digestie ușoară” după mesele principale ale zilei.

Atenție, acest produs nu este recomandat copiilor mai mici de 12 ani, persoanelor cu ulcer gastro-duodenal sau sensibile la oricare din componentele sale.

Este de asemenea contraindicat pe perioada sarcinii și alăptării.

Sursă: WebMD, Your Digestive System: https://www.webmd.com/heartburn-gerd/your-digestive-system#1

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.