Capsule cu LĂPTIȘOR de MATCĂ – biostimulatoare, energetice, antioxidante, regeneratoare și nutritive

Lăptișorul de matcă este o substanță produsă de glandele hipofaringiene ale albinelor lucrătoare, folosită ca sursă de hrană unică pentru albina-regină pentru îmbunătățirea fertilității.

Acest produs apicol conține cantități mari de vitamine și minerale, enzime, hormoni și colagen. Are toate vitaminele din complexul B, vitamina A, vitamina C, vitamina D și vitamina E.

Laptisor de matca – beneficii, administrare, pret

Un compus valoros din lăptișorul de matcă este glicocoul, un aminoacid important pentru bunăstarea întregului organism.

Acesta întârzie procesele de degenerare și îmbătrânire a corpului, favorizează absorbția calciului și ajută la reglarea metabolismului glucidic. Este important și pentru sănătatea glandei prostate.

Beneficiile lăptișorului de matcă

În medicina chineză, lăptișorul de matcă este apreciat ca o substanță care ajută la păstrarea tinereții, creșterea speranței de viață și prevenirea bolilor.

• Îmbunătățește sănătatea pielii

Înainte să fie promovat ca supliment, a fost folosit pentru sănătatea părului și reducerea ridurilor. Consumul de lăptișor de matcă ajută la producția de colagen – esențial pentru menținerea sănătății și tinereții pielii.

Totodată, acesta stimulează vindecarea rănilor, inclusiv dacă este aplicat extern. Lăptișorul de matcă crește umiditatea din piele, ajutând astfel la tratarea pielii uscate sau deteriorate.

• Ajută la reglarea tensiunii arteriale

Un studiu din 2004 a arătat că anumite peptide din lăptișorul de matcă au efecte anti-hipertensive.

• Susține fertilitatea

Consumul de lăptișor de matcă poate ajuta la reglarea hormonilor din corp și la îmbunătățirea ratelor de concepție la femei și bărbați.

• Reduce simptomele sindromului premenstrual

Datorită faptului că mimează estrogenul uman, lăptișorul de matcă ajută la îmbunătățirea ciclului menstrual. Un studiu din 2014 a arătat că suplimentele cu lăptișor de matcă au redus simptomele sindromului premenstrual.

• Ajută la vindecarea piciorului diabetic

Diabeticii au un risc crescut de ulcerații și răni în diferite zone ale corpului, dar mai ales la picioare. Din cauza vindecării încete a rănilor, sunt de asemenea predispuși la infecții.

Studiile sugerează că aplicațiile cu lăptișor de matcă pe ulcerațiile diabetice se vindecă mai rapid și produc o restaurare completă a pielii.

• Benefic pentru piele și păr

Lăptișorul de matcă poate fi folosit în scop cosmetic, atât pentru piele (acnee, riduri, piele îmbătrânită), cât și pentru păr. Este o sursă bună de biotină, o vitamină care stimulează producția de keratină, necesară pentru creșterea părului.

Capsule cu lăptișor de matcă – indicații terapeutice

Lăptișorul de matcă are acțiune biostimulatoare, energetică, antioxidantă, regeneratoare și nutritivă. Este recomandat atât bolnavilor, cât și persoanelor sănătoase, care se confruntă cu un stres ridicat.

Totodată, este benefic și pentru persoanele vârstnice cu deficite nutriționale, pentru creșterea și dezvoltarea copiilor.

– menține și reface sănătatea ficatului
– îmbunătățește funcția sistemului cardiovascular
– eficientizează absorbția calciului în țesutul osos
– tonifică sistemul nervos
– menține sănătatea sistemului imunitar

Cumpără de aici:

[wcepe_products ids=’9934, 3364, 8005, 3368′ button=’Cumpără aici’]

Lăptișorul de matcă este util în perioada de menopauză. Ajută la combaterea oboselii, asteniei, anemiei și inapetenței. Totodată, ajută la recuperarea bolnavilor în perioada de convalescență.

Mod de administrare

Copiii peste 6 ani pot primi câte 1-2 capsule pe zi, înainte de masă. Doza pentru adulți este de 2-3 capsule pe zi.

Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 pot lua câte 1-1,5 capsule pe zi. acest produs nu este recomandat celor cu alergie la apicole. Nu depășiți doza recomandată.

Sursă: Mercola, Royal Jelly May Help Slow Down Signs of Aging: https://articles.mercola.com/vitamins-supplements/royal-jelly.aspx

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.