Remediu pentru gât pe bază de PROPOLIS și uleiuri ESENȚIALE

Septoprop C este un produs natural conceput de Institutul Apicol, care conține un amestec ingenios de propolis, ulei esențial de anason, ulei esențial de busuioc și vitamina C.

Are efecte antiinfecțioase, cicatrizante la nivel epitelial și antiinflamatoare la nivelul tractului respirator și digestiv. Este recomandat în faringită, laringită și traheobronșite.

Remediu proprolis gat

Septoprop C este indicat în răceli obișnuite, ajutând la calmarea simptomelor de răceală și la protejarea celulelor pulmonare.

Indicații terapeutice

Este un remediu util în iritații ale faringelui și coardelor vocale. Totodată, are efect tonic asupra sistemului imunitar și protector împotriva stresului oxidativ.

• calmează simptomele de răceală și gripă
• reduce răgușeala
• calmează tusea
• reduce iritația gâtului și coardelor vocale

Mod de administrare

Copiii pot lua câte 1 comprimate pe zi, iar adulții câte 1 comprimat, de 3-4 ori pe zi. Comprimatele se sug până se topesc complet.

__________________________

Beneficiile propolisului

Cercetătorii au identificat peste 300 de compuși importanți în propolis. Majoritatea lor sunt polifenoli – antioxidanți care previn daunele celulare care cauzează boli cronice și cancer.

În mod specific, propolisul conține flavonoide. Acești antioxidanți sunt produși de către plante ca o formă de protecție.

Ca supliment, ajută la întărirea apărării naturale a corpului împotriva bacteriilor, virusurilor și a altor microorganisme dăunătoare.

Proprietățile antimicrobiene ale propolisului au fost testate într-un studiu din 2012, care a arătat că acesta stopează răspândirea infecțiilor cu Stafilococ auriu, E. coli și Candida albicanis.

Propolisul este util și împotriva afecțiunilor orale, precum gingivită sau alte probleme cauzate de cantități mari de bacterii prezente în cavitatea bucală.

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids=’9967, 9960, ‘ button=’Cumpără aici’]

Un studiu din 2011 a arătat că apa de gură cu propolis (fără alcool) a redus semnificativ placa bacteriană dentară și gingivita după 45 de zile de utilizare.

__________________________

Surse:
1. Healthline, The Benefits and Uses of Propolis: https://www.healthline.com/health/propolis-an-ancient-healer
2. Mercola, Immune System Boosts and Other Impressive Propolis Benefits: https://articles.mercola.com/vitamins-supplements/propolis.aspx

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.