Medicament ANTIVIRAL natural, din plante

Piața farmaceutică românească este săracă în medicamente antivirale. Din acest motiv, mulți pacienți recurg la antibiotice atunci când suferă de o răceală sau de o gripă.

Fitoterapia ne pune la dispoziție un antiviral natural deosebit, cunoscut sub numele de „Biosept”. Se găsește la magazinele naturiste sub formă de capsule, tinctură sau sirop.

Antiviral natural

________________________

Antiviral natural

Biosept capsule conțin plante medicinale cu o eficiență cunoscută împotriva virusurilor:

• frunze de măslin
• lichen de piatră
• muguri de plop
• scoarță de salcie
• cuișoare

Scoarța de salcie este o sursă naturală de salicilați, compuși cu o acțiune similară aspirinei sintetice, fără efecte iritante asupra stomaculuiDe altfel, toate plantele din compoziția produsului au o toleranță gastrică bună.

Frunzele de măslin scad numărul microorganismelor dăunătoare. Conțin oleuropeine – substanțe care inhibă procesul de replicare a ARN-ului și măresc imunitatea prin stimularea fagocitelor.

Lichenul de piatră conține polizaharide cu acțiune imunostimulatoare și mucilagiu, cu efect emolient și calmant asupra membranelor mucoase iritate ale tractului respirator.

Mugurii de plop au o acțiune similară propolisului împotriva patogenilor dăunători. Au totodată efecte sudorifice naturale.

Cuișoarele sunt bogate în ulei esențial (eugenol) cu proprietăți antimicrobiene.

 

Capsulele Biosept au următoarele beneficii:

– previn instalarea și reapariția virusurilor
– ajută la prevenirea și tratarea virozelor respiratorii
– reduc inflamația de la nivelul aparatului respirator
– scad temperatura corpului

Capsulele Biosept ajută la eliminarea secrețiilor mucoaselor tractului respirator și susțin apărarea naturală a organismului împotriva infecțiilor respiratorii, digestive, genitale și urinareTotodată, calmează iritațiile mucoaselor tractului respirator, tubului digestiv și tractului urinar.

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids=’3831, 3694, 4458, 3800′ button=’Cumpără aici’]

Mod de administrare

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani pot primi câte 1 capsulă, de 2 ori pe zi. Doza pentru copiii peste 12 ani și adulți este de 1 capsulă, de 3 ori pe zi. În stadii mai grave, se poate mări doza până la 6 capsule pe zi.

Capsulele se administrează cu 30 de minute înainte de masă. Cura poate dura între 10 și 30 de zile.

Precauții și contraindicații

Capsulele Biosept pot fi administrate în mod repetat, fără risc de dependență sau rezistență. Nu produc efecte secundare.

Biosept capsule sunt contraindicate copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. Persoanele alergice la oricare din componentele capsulelor nu trebuie să consume acest produs.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.