Clicky

TONIC natural împotriva CĂDERII PĂRULUI

Această rețetă a fost creată după o formulă testată cu succes într-un studiu realizat în anul 1998 de cercetătorii scoțieni.

Ingredientele principale sunt uleiurile esențiale de cimbru (2 picături), lavandă (3 picături), rozmarin (3 picături), și lemn de cidru (2 picături).

Tonic Căderea Părului

Uleiurile esențiale au fost diluate într-un amestec de ulei vegetal de jojoba (3 ml) și de sâmburi de struguri (20 ml). În rețeta prezentată mai jos, aceste uleiuri sunt înlocuite cu gel de aloe vera.

Dacă folosiți ulei vegetal, părul trebuie spălat cu șampon pentru a elimina grăsimea. Aplicarea gelului de aloe nu necesită șamponare. Acesta restabilește aprovizionarea țesuturilor cu sânge, are proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene, crește conectivitatea colagenului.

 

_____________________________________________________________________________________________________

Tonic pentru păr – rețetă

Ingrediente

• 64 g de gel aloe vera
• 16 picături de ulei esențial de lavandă
• 16 picături de ulei esențial de rozmarin
• 10 picături de ulei esențial de cimbru
• 10 picături de ulei esențial de lemn de cedru
• 10 picături de ulei esențial de maghiran
• 4 picături de ulei de vitamina E

Preparare

Puneți uleiurile esențiale într-un flacon de 60 ml. Adăugați gelul de aloe vera până la gâtul sticlei. Puneți dopul și agitați sticla pentru omogenizarea ingredientelor.

Puteți păstra acest remediu la temperatura camerei. Cantitatea ajunge pentru 2 săptămâni dacă este folosit zilnic pe păr scurt.

Pacienții cu probleme de cădere a părului cauzată de alopecie au aplicat remediul pe scalp și au masat pielea capului timp de 2 minute. Au acoperit apoi capul cu un prosop călduros pentru a stimula circulația sângelui.

Rezultatele au arătat că 44% dintre pacienții tratați cu această formulă au raportat o îmbunătățire a creșterii părului pe o durată de 7 luni.

Puneți puțină soluție în palme și masați scalpul pentru a activa și circulația sangvină. Întindeți apoi soluție și pe păr. Tratamentul se face o dată pe zi.

Nu folosiți această formulă dacă vă știți alergic la unul din ingredientele conținute. Testați mai întâi pe o porțiune mică a scalpului.

_____________________________________________________________________________________________________

Sursă: Joy Bilee Farm, Herbal Hair Tonic that Really Works: https://joybileefarm.com/hair-loss-tonic/

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *