Cum să-ți prepari un medicament puternic contra RĂCELII din 4 ingrediente pe care deja le ai în casă

Remediul pe care vi-l prezentăm este 100% natural și poate înlocui cu succes medicamentele din farmacii în cazul unei răceli ușoare. 

Pastilele din farmacii, precum Paracetamolul sau Nurofenul nu sunt întotdeauna eficiente, și nici nu grăbesc vindecarea. Pot cel mult inhiba manifestarea simptomelor, având totodată efecte secundare nedorite.

Conține câteva ingrediente picante, cu efecte bune împotriva simptomelor de tuse, dureri în gât, congestie nazală sau rinoree (curgerea nasului).

Ingredientul-cheie al acestei poțiuni este oțetul de mere, care este înzestrat cu o sumedenie de proprietăți terapeutice. Acesta conține acid acetic, un compus acid care ucide bacteriile și împiedică multiplicarea lor în corp. Este în mod special util în infecțiile gâtului și a blocajelor sinusurilor.

Potrivit practicanților medicinei populare, oțetul ajută totodată la reducerea nivelului colesterolului și a zahărului din sânge, precum și a greutății corporale.

Mierea este bogată în antioxidanți și compuși cu proprietăți antibacteriene naturale.

Lămâia conține acid citric, care este de asemenea înzestrat cu proprietăți antivirale și antibacteriene puternice.

Ghimbirul conține gingeroli, compuși cu efecte antiinflamatoare. Este util în congestia sinusurilor, dureri în gât, greață și vomă, în dureri musculare, stomacale și menstruale, hiperglicemie și inflamații în general.

_______________________________________________________________________________________________________

Poțiune pentru răceală – rețetă

Ingrediente

• 1 lingură de oțet de mere natural
• 1 lingură de miere
• ½ lămâie
• 1 feliuță de ghimbir

Preparare

Puneți oțetul într-o cană de 250 ml. Adăugați sucul de lămâie proaspăt stors, ghimbirul ras și mierea de albine. amestecați bine și umpleți cana cu apă caldă.

Evitați să folosiți apă clocotită, deoarece aceasta va distruge o parte din compușii benefici regăsiți în ingredientele utilizate.

Poate fi consumat de 2 ori pe zi, timp de o săptămână, în timpul unei boli. Puteți prepara acest remediu ocazional pentru a-l consuma în doze mai mici, în scop preventiv, datorită acțiunii sale antibacteriene puternice.

_______________________________________________________________________________________________________

Sursă: My Food and Happiness, POWERFUL NATURAL COLD REMEDY POTION: http://www.myfoodandhappiness.com/powerful-natural-cold-remedy-potion/

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *