Compresele cu MIERE calmează TUSEA și scot excesul de MUCUS din plămâni

O mamă din America recomandă această rețetă simplă celor care vor să se trateze natural. Susține că este un remediu extrem de eficient împotriva răcelilor banale. Compresele cu miere pot vindeca boala într-o singură zi.

Comprese cu Miere

Deși răcelile nu sunt afecțiuni grave, ele pot cauza un disconfort foarte mare, afectând activități zilnice obișnuite.

Mai mult decât atât, simptomele par să se înrăutățească noaptea. O tuse simplă, seacă, ne poate face să ne foim toată noaptea și să ne trezim total neodihniți.

Siropurile de tuse din farmacii nu sunt cea mai „naturală” alegere, deși par inofensive din cauza gustului lor dulce.  Aceste produse pot cel mult stopa simptomele, fără însă să trateze cauza.

Cele mai multe siropuri conțin două ingrediente majore: codeină și dextrometorfan, care suprimă transmiterea semnalelor la creier care declanșează tusea.

Sunt totodată însoțite de efecte secundare precum somnolență, letargie, dureri de cap sau bătăi rapide ale inimii.

____________________________________________________________________________________________________

Unele studii sugerează că mierea este o alternativă mult mai bună pentru siropurile de tuse din comerț.

Este un remediu 100% natural pentru cei care suferă de insomnie cronică sau tulburări de somn. Consumată în timpul zilei, mierea hrănește și energizează organismului. Dacă este administrată seara, are efect opus: relaxează și calmează, inducând un somn odihnitor.

Comprese cu miere

Aplicată sub formă de comprese, mierea va ajuta nu doar la oprirea tusei, ci și la eliberarea plămânilor de excesul de mucus. Acest tratament poate fi folosit și pentru copii. Veți avea nevoie de miere, ulei de măsline, făină și o bandă adezivă.

Amestecați puțină miere cu puțină făină și ulei de măsline, cât să obțineți o pastă omogenă, nelipicioasă.

Întindeți-o peste un șervețel și înveliți-o într-o pânză sterilă de tifon. Aplicați comprese pe piept sau pe spate și fixați-o cu o bandă de adeziv. La copii se aplică seara, cu 2 ore înainte de culcare. La adulți se poate lăsa să acționeze peste noapte.

____________________________________________________________________________________________________

Sursă: Diet of Life, A Honey-Wrap: Cure Your Cough And Remove The Mucus From Your Lungs In Just One Night: http://www.dietoflife.com/honey-wraps-cures-cough-removes-mucus-lungs/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.