Tratament cu MIERE, PROPOLIS și PĂSTURĂ pentru CANCER la FICAT

Produsele stupului sunt o sursă de veritabilă sursă de hrană pentru organismul uman, și totodată medicamente valoroase pentru sănătatea noastră.

Mierea, polenul, propolisul, păstura, lăptișorul de matcă și veninul de albine sunt utilizate în medicina tradițională din cele mai vechi timpuri.

Tratament Naturist Cancer la Ficat

Extractele crude și compușii purificați din acestea au demonstrat proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare și antioxidante. Sunt folosite pe scară largă în tratarea unei game variate de boli asociate cu imunitatea depreciată.

În ultimii ani, acestea sunt cercetate inclusiv ca remedii pentru terapia cancerului și a tumorilor

Studiile in vitro au arătat că peptidele din produsele apicole induc apoptoza (moartea programată a celulelor) în diferite linii de cancer uman, inclusiv în cele derivate din cancerele hepatice, pulmonare, renale, vezicale, de prostată și limfoide.

______________________________________________________________________________________________________

În ceea ce privește vindecarea ficatului, produsele stupului oferă acestui organ practic tot ce are nevoie pentru a se regenera.

Mierea este utilizată în medicina tradițională ca remediu pentru afecțiunile aparatului respirator, ficatului, inimii și stomacului.

Studiile pe animale au arătat că polenul are o acțiune detoxifiantă și regeneratoare importantă asupra țesuturilor ficatului. La șobolanii otrăviți cu tetraclorură de carbon, tricloretilen, paracetamol, hidrocortizon și alți compuși toxici, care au suferit leziuni profunde la nivelul celulelor hepatice, polenul a scăzut nivelul acestor substanțe din sânge.  

Chiar și atunci când a fost administrat împreună cu substanțe toxice, polenul a protejat celulele ficatului de efectele lor dăunătoare. Efectele hepatoprotectoare ale polenului se datorează în mare parte conținutului de polifenoli (flavonoide și acizi fenolici).

Propolisul s-a dovedit eficient în combaterea unui număr mare de cancere. Dr. Seema Patel de la Bioinformatics and Medical Informatics Research Center din San Diego a realizat o recenzie cuprinzătoare pe studiile efectuate pe propolis și cancer și citează eficiența acestuia în cancerul cerebral, pancreatic, hepatic, renal și vezical, mamar, de prostată, de colon, de sânge, de piele, de cap și de gât.

Propolisul conține 300 de compuși activi care combat cancerul prin mai multe mecanisme: previn creșterea de noi vase de sânge care hrănesc celulele maligne, împiedică răspândirea cancerului de la un organ la altul, stopează diviziunea celulelor canceroase, induc moartea programată a celulelor canceroase.

______________________________________________________________________________________________________

Tratament pentru ciroză hepatică

Cu rețetă s-a vindecat soțul unei femei, bolnav de ciroză hepatică, având un pronostic foarte mic. Urmând acest tratament, bărbatul s-a făcut bine și a mai trăit încă 20 de ani, deși doctorii îi mai dăduseră doar 8 luni de viață.

Ingrediente

• 100 g de păstură
• 30 g de propolis
• 300 g de miere polifloră

Preparare

Se pune păstura într-un bol mare de sticlă și se adaugă mierea de albine. Se freacă bine cu o lingură de lemn, până se face ca o pastă. Se adaugă tinctura de propolis și se amestecă, până la omogenizare.

Preparatul se păstrează într-un borcan de sticlă, cu capac, la frigider.

Mod de administrare

Se consumă câte 1 lingură dimineața pe stomacul gol, apoi se stă culcat pe partea dreaptă timp de jumătate de oră. Pe durata curei se bea câte zilnic o cantitate de 1,5 litri de ceai hepatic.

______________________________________________________________________________________________________

Surse bibliografice:

1. Pongsathon Premratanachai and Chanpen Chanchao, Review of the anticancer activities of bee products, Asian Pac J Trop Biomed. 2014: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3985046/

2. Tahereh Eteraf-Oskouei and Moslem Najafi, Traditional and Modern Uses of Natural Honey in Human Diseases: A Review, Iran J Basic Med Sci. 2013: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3758027/

3. Katarzyna Komosinska-Vassev, Pawel Olczyk, Justyna Kaźmierczak, Lukasz Mencner and Krystyna Olczyk, Bee Pollen: Chemical Composition and Therapeutic Application, Evid Based Complement Alternat Med. 2015: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4377380/

4. Green Med Info, 7 Health Benefits of Bee Propolis: http://www.greenmedinfo.com/blog/7-health-benefits-bee-propolis

3. Prof. Elena Păușescu, Prof. Consuela Păușescu, Prof. Adriana Nicolae Păușescu, Ciroza hepatică, Boli ale Organismului, Tratamente și Rețete Naturiste, Editura Nova Didact, Râmnicu-Vâlcea, 2013, pp. 77-78

Cautari:
    pastura de albine tratament | propolisul in tratarea ficatului | venin de albine cancer |

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *

DESCARCĂ APLICAȚIA Android app on Google Play