Clicky

Leacul călugărilor din Muntele Athos pentru curățarea BILEI și RINICHILOR

Această rețetă este foarte cunoscută în medicina populară monastică și tradițională, și a fost popularizară intens în ultimii ani.

Deși este un leac controversat, experiențele mai multor utilizatori confirmă eficiența acestuia, și mai mulți fitoterapeuți renumiți îl recomandă.

Remediu Pentru Pietre la Rinichi și Bilă

Combinația dintre uleiul de măsline și sucul de lămâie ajută la curățarea ficatului și a vezicii biliare. Uleiul de măsline lubrifiază sistemul intern și ajută la reglarea tranzitului.

Consumul regulat de ulei de măsline – 1-2 linguri pe zi, seara, ajută la eliminarea toxinelor din organism. Un studiu din 2010 a confirmat că uleiul de măsline acționează ca un agent detoxifiant puternic pentru un ficat afectat și ca un protector hepatic împotriva toxinelor.

Acumularea de toxine – din mediu, din alimente, din medicamente, din produsele pe care le folosim zilnic – produce un mediu acid în corp, și crește riscul unui număr mare de simptome și boli: oboseală cronică, constipație, hipertensiune arterială și alte afecțiuni cardiovasculare, probleme ale pielii, pietre la rinichi, alergii, astm, obezitate, cancere, boli autoimune, inflamatoare și neurologice.

_____________________________________________________________________________________________________

Remediu naturist pentru pietre la bilă și rinichi

Pentru a vă asigura de eficiența acestei terapii, alegeți un ulei de măsline extra-virgin original, de calitate, care este bogat în antioxidanți.

Ingrediente

• 500 ml de ulei de măsline
• 500 ml de suc de lămâie

Preparare

Se amestecă cele două ingrediente într-un borcan de sticlă. În ziua în care se ia acest tratament, nu se mănâncă nimic până seara, adică se postește negru.

La ora 19:00, consumă din acest amestec.

Acest leac ajută nu numai la eliminarea calculilor formați la rinichi sau bilă, ci și la vindecarea altor afecțiuni: hepatice, cardiovasculare, ale pielii și părului.

Mai multe detalii despre modul de administrare a acestui leac, potrivit recomandărilor unor autori fitoterapeuți, puteți găsi aici și aici.

_____________________________________________________________________________________________________

Surse bibliografie:

1. Leacuri & Rețete Mănăstirești, Nr. 7, decembrie 2015 – februarie 2016

2. Live Strong, Olive Oil and Lemon Juice Cleanse Directions: http://www.livestrong.com/article/122564-olive-oil-lemon-juice-cleanse/

3. NATURAL NEWS, A Powerful Drink to Flush Your Liver With Olive Oil & Lemon Juice: http://www.naturalnewsblogs.com/powerful-drink-flush-liver-olive-oil-lemon-juice/

Cautari:
    leacul Arsenie Boca pietre rinichi |
loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

    Răspunde corect la următoare operație aritmetică *