O metodă simplă de a prepara lapte vegetal în casă este să folosim un unt de nuci sau o pastă de nuci. Este de fapt cel mai rapid mijloc de a obține un lapte nelactat, în condiții casnice. Aveți nevoie […]

O metodă simplă de a prepara lapte vegetal în casă este să folosim un unt de nuci sau o pastă de nuci. Este de fapt cel mai rapid mijloc de a obține un lapte nelactat, în condiții casnice. Aveți nevoie […]
Ce conține laptele vegetal din magazine și care este cea mai bună marcă, aflați în acest articol. Într-o episod realizat de Dragoș Pătraru la „Starea Sănătății” acesta ia la verificat mărcile de lapte vegetal din magazine. Ce conține laptele vegetal […]
Ouăle sunt cele mai eficiente liante pentru preparatele culinare. Ele leagă, dau o textură umedă și bogată. La prima vedere, acestea par de neînlocuit. Însă există câteva ingrediente care pot substitui ouăle într-o rețetă. Înlocuitori de ou în rețete Sosul/piureul […]
Informațiile prezentate în acest articol se bazează pe studii științifice. Link-urile către sursele citate sunt afișate la finalul articolului. Forța vitală a alimentelor este sever distrusă prin gătire. Mai mult, studiile au arătat că alimentele gătite produc o reacție negativă […]
Sănătatea noastră osoasă depinde, într-o oarecare măsură și de ceea ce mâncăm. Nutrienții de care oasele au nevoie înseamnă mai mult decât calciu. Dieta noastră trebuie să conțină alimente bogate în vitamina D, fosfor, magneziu, proteine, zinc, cupru, mangan, potasiu, […]