Cu toate că nu seamănă deloc cu desertul autentic, Tiramisu fără zahăr preparat după rețeta de mai jos este în mod cert o versiune mult mai sănătoasă. Zahărul va fi înlocuit cu miere, sirop de arțar sau de agave. Pișcoturile […]
Cu toate că nu seamănă deloc cu desertul autentic, Tiramisu fără zahăr preparat după rețeta de mai jos este în mod cert o versiune mult mai sănătoasă. Zahărul va fi înlocuit cu miere, sirop de arțar sau de agave. Pișcoturile […]
Această rețetă minunată a fost concepută de nutriționistul Cristela Georgescu, și a primit denumirea de Feramisu, de la conținutul bogat în fier al ingredientelor folosite. Meiul, semințele de chia și nuci caju sunt bogate în fier. Se găsește în celebra […]
Tiramisu este unul din cele mai populare deserturi din lume. Ingredientele specifice sunt cafeaua, crema de brânză mascarpone și pișcoturile. Se presupune că rețeta originală aparține italienilor. Indiferent de originea ei, această prăjitură este specială și ușor de preparat în […]
Această rețetă de tiramisu este ideală pentru cei care țin la o alimentație sănătoasă, și se străduiesc să consume deserturi cât mai naturale, făcute în casă. Ingredientele necesare se pot procura de la magazinele naturiste. Veți vedea că se folosesc […]
Aroma intensă de cafea şi bogăţia gustului de brânză mascarpone sunt ingredientele care fac din Tiramisu un desert inconfundabil. Denumită şi „bagatela toscană”, prăjitura Tiramisu este o clipă de deliciu fin, inspirat din cofetăriile italieneşti, care te poartă în vis […]