Poate știți deja care este cel mai dăunător aliment pentru creier. Mulți specialiști spun că acesta este zahărul. Care o fi însă cea mai bună sursă de hrană pentru creier? Răspunsul este simplu: orice conține Omega-3. Însă pe primul loc […]

Poate știți deja care este cel mai dăunător aliment pentru creier. Mulți specialiști spun că acesta este zahărul. Care o fi însă cea mai bună sursă de hrană pentru creier? Răspunsul este simplu: orice conține Omega-3. Însă pe primul loc […]
Nutriționiștii și oamenii de știință recomandă cel puțin două porții de pește pe săptămână. Acest tip de carne poate crește rata longevității. Studiie recente au asociat creșterea cu 100 g pe zi a consumului de pește cu un risc mai […]
Chiftelele de somon prezentate mai jos se fac după o rețetă recomandată de dr. Eric Berg. Acesta este unul din cei mai populari adepți și susținători ai dietei ketogenice. Dieta keto, săracă în carbohidrați Pentru cei care nu știu, dieta […]
Somonul este unul din alimentele pe care ar trebui să le consumăm săptămânal. Experții ne sfătuiesc să includem peștele cel puțin de două ori pe săptămână în dieta noastră. Iar peștele gras este una din cele mai bune alegeri în […]
√ Articol documentat Astaxantina este considerată regina antioxidanților deoarece are o structură moleculară unică, comparativ cu alți antioxidanți înrudiți. Studiile au arătat că acest compus poate avea beneficii la nivelul inimii, creierului, vederii și pielii. Ce este astanxantina? Astaxantina este […]
√ Articol documentat File de somon, pe pat de legume – o mâncare ușoară, rapidă și savuroasă, pe care o puteți prepara oricând, cu un efort minim. Somonul este adorat chiar și de copii, iar părinții trebuie să știe că […]
Somonul este fără îndoială un pește foarte gustos, dacă știm să îl preparăm și să îl asezonăm. Cel mai simplu mod de pregătire a somonului este în tigaie, rumenit în suc propriu și stropit cu zeamă de lămâie. Somonul este […]
Cărnos, sățios și gustos, somonul este ideal pentru salate. Datorită conținutului bogat în Omega-3, este considerat unul din cele mai sănătoase tipuri de pește. Întrucât accentul este pus prea mult pe aceste grăsimi, riscăm să trecem cu vedere ceilalți nutrienți […]
Articol scris de Ana-Maria Postolache Această rețetă de salată cu somon este recomandată de National Heart, Lung and Blood Institute (Institutul Național de Inimă, Plămâni și Sânge din America). Se prepară în 40 de minute. Din ingredientele date rezultă circa […]