Mai multe alimente se bat pentru a ocupa locul întâi în topul celor mai bogate surse de antioxidanți. În strânsă competiție se află ceaiul verde, cafeaua, cacaua, somonul, mirodeniile, fructele de pădure și alimentele vegetale de culoare închisă. Unii susțin […]
Articole despre 'resveratrol'
Resveratrolul – antioxidantul longevității, care întârzie îmbătrânirea celulelor
√ Articol bazat pe studii științifice Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanți din natură. Acesta poate fi considerat o fântână a tinereții. Resveratrolul mărește activitatea antioxidantă a corpului. Acționează asupra genelor care răspund de procesul de îmbătrânire. Ce […]
Pulbere de tescovină – leac mănăstiresc pentru colesterol, circulație, vedere, cancer
Așa cum am scris în multe alte articole, sâmburii și cojile fructelor sunt de multe ori mai sănătoase decât miezul sau pulpa. Acest lucru este valabil și în cazul strugurilor. Mai ales a celor negri sau de culoare închisă. Tescovina […]
RESVERATROLUL, secretul TINEREȚII și SĂNĂTĂȚII – un compus din vinul roșu care redă energia, îmbunătățește memoria și crește durata de viață
Resveratrolul este un unul din cei mai puternici antioxidanți naturali. Este de 50 de ori mai eficient decât Vitamina E, de 20 de ori mai eficient decât vitamina C, și de 5 ori mai eficient decât beta-carotenul. Se regăsește în cantități […]