Articole despre 'pate de post'

Pateu de post din CONOPIDĂ – rețetă + beneficii

//Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Deși mai puțin populară decât broccoli și varza, conopida nu este mai prejos în ceea ce privește conținutul nutrițional și beneficiile sale pentru sănătate. Legumele crucifiere, din familia Brassica sunt în mod deosebit bogate în […]

PATEU de post cu SPANAC

//Adaugă comentariu

Autorii de rețete raw-vegane ne oferă foarte multe idei de pateuri de post pe care le putem obține în casă folosind ca bază semințele și fructele oleaginoase, precum nuci, caju, alune, migdale, fistic, semințe de floarea-soarelui sau semințe de dovleac. […]

PATEU de post din SFECLĂ și MIGDALE, fără foc

//Adaugă comentariu

Autoarea acestui pateu ne oferă această rețetă ca o alternativă crudă la hummus sau la alte pateuri preparate termic. Este o metodă inedită de a consuma sfeclă crudă într-o formă deosebit de gustoasă și sănătoasă. Pateul are o culoare roz […]

PATEU de MĂSLINE și ȚELINĂ – rețetă de post, în 20 de minute

// 1

Această minunată pastă tartinabilă este binevenită într-o zi de post. Este sățioasă, hrănitoare și sănătoasă, dat fiind că are în compoziție doar legume și ingrediente vegetale, pe care probabil le aveți deja în casă. Spre deosebire de pateurile din comerț, […]

PATEU de post din LINTE roșie și MORCOV

//Adaugă comentariu

Mâncărurile de post trebuie să fie cât mai hrănitoare și sățioase. În acest scop, putem folosi leguminoase, nuci și rădăcinoase. Un preparat care combină toate aceste ingrediente este pateul de linte, morcov și nuci, pe care îl puteți găsi mai […]

Pateu de LINTE, NUCĂ și USTUROI – rețetă de post

//Adaugă comentariu

Lintea este unul din cele mai hrănitoare alimente, indicată în perioada posturilor. Călugării din Muntele Athos consumă linte destul de des. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Pennsylvania – Departamentul de Științe Nutriționale au realizat un studiu în anul […]