Articole despre 'pâine de casă'

Paine plata din quinoa - fara gluten

Pâine plată din quinoa – fără gluten, drojdie sau ulei

// Adaugă comentariu

Persoanele care nu pot consuma pâine obișnuită din cauza glutenului au câteva opțiuni excelente. Este vorba despre quinoa, hrișcă și mei. Din ele pot prepara pâine, biscuiți, crackers și alte produse de panificație reușite. Cereale pentru dieta fără gluten Glutenul […]

Nutritionist - Nu mai spuneti ca painea ingrasa

Nutriționist: Nu mai spuneți că pâinea îngrașă!

// Adaugă comentariu

Este pâine nesănătoasă? Este pâinea un aliment care favorizează îngrășarea? Răspunsul la aceste întrebări poate fi NU, în două condiții. Depinde ce fel de pâine mănânci, cât și cum o mănânci. Dacă faci pâine în casă, din făină integrală, sunt […]

Cum sa faci paine din naut (fara gluten)

Cum să faci pâine din năut (pâine fără gluten)

// Adaugă comentariu

Persoanele care au intoleranță la gluten și nu pot mânca pâine obișnuită, pot încerca să facă în casă pâine din făină de năut. Aceasta se găsește la magazinele naturiste, în hypermarketuri (la raionul cu produse naturale) sau online. Nefiind o […]

Painici din ovaz si iaurt - fara gluten

Pâinici din ovăz și iaurt – fără gluten

// Adaugă comentariu

Ovăzul are mai puține calorii decât făina albă. Este de asemenea mai slab în carbohidrați. De aceea are o apariție atât de frecventă în rețetele pentru slăbit. Un alt motiv pentru care cineva ar vrea să înlocuiască făina albă cu […]