Articole despre 'pâine de casă'

PÂINE dietetică, pentru DIABETICI și CARDIACI

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Pâinea este alimentul de bază în orice dietă. Din cauză că are un conținut bogat în carbohidrați, diabeticii se întreabă dacă au voie să mai mănânce pâine. Cu siguranță pot mânca pâine, însă este important […]

MOARĂ electrică de măcinat CEREALE integrale

// Adaugă comentariu

Moara pentru cereale este o ustensilă extrem de inedită și utilă pentru familiile care urmăresc un stil de viață sănătos. Ea îi ajută să macine diverse cereale și să obțină singuri făină integrală pentru pâine și alte produse de patiserie. […]

Cum se face PÂINEA cu CARTOFI

// Adaugă comentariu

Pâinea cu cartofi este o variantă foarte sățioasă și gustoasă a pâinii de casă. Se prepară în diferite zone ale lumii, după rețete diferite: Chile, Germania, Ungaria, Germania, Irlanda, Scoția, SUA sau țări din America de Sud, precum Chile sau […]

Pâine OSHAWA – rețetă

// 2

Vă prezentăm rețeta unei pâini din mai multe tipuri de făină, inspirată de renumitul regim Oshawa anti-cancer. Din categoria produselor vegetale, cerealele sunt cu siguranță cele mai nutritive și complete alimente. Pâine Oshawa – rețetă Ingrediente • 4 părți de […]

Pâine de casă FĂRĂ FĂINĂ – rețetă sănătoasă

// 11

Au apărut în ultima vreme foarte multe rețete de pâine sănătoasă, preparată din diverse tipuri de făină – neagră, integrală, de secară, îmbogățită cu semințe sau tot felul de cereale, menite să schimbe atât gustul, cât și conținutul nutritiv al […]

Pâine De Casă Fără Drojdie – Rețete

// 3

Pâinea fără drojdie este o rețetă tradițională, cu un ecou de sute de ani, încă populară în unele colțuri ale țării noastre, îndeosebi în zonele rurale din țara Moților, Sălaj, Maramureș, Vrancea sau Dobrogea. În loc de drojdie, femeile foloseau […]