Articole despre 'migdale'

„Ricotta” din MIGDALE – rețetă + beneficii

//Adaugă comentariu

Fructele oleaginoase sunt alimente importante în dieta persoanelor vegetariene sau a celor care țin post. Migdalele și nucile pot fi consumate ca atare, sau pot fi folosite la diferite rețete, inclusiv la prepararea de „lactate” vegetale. Migdalele sunt cel mai […]

ICRE false din MIGDALE și OREZ

//Adaugă comentariu

Rețetele de „icre false” s-au născut din dorința de a prepara ceva asemănător ca textură icrelor din pește, dar care să poată fi servite de vegetarieni sau în perioadele de post. Există numeroase variante pe care le putem încerca în […]

ROȘII umplute cu pastă de MIGDALE

//Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Vă propunem niște aperitive inedite din roșii și cremă de migdale. Rețeta este extrem de simplă și poate fi încercată atât de cei care țin post, cât și de cei care au restricție la carne […]

MIGDALELE scad COLESTEROLUL și GREUTATEA corporală

//Adaugă comentariu

Se numără printre cele mai îndrăgite tipuri de fructe oleaginoase. Consumul lor datează din vremea egiptenilor antici. Puțini dintre noi știm că migdalele sunt înrudite cu cireșele, prunele și piersicile. Astăzi, migdalele sunt renumite în întreaga lume pentru conținutul lor nutrițional […]