Articole despre 'dulceata'

Cand trebuie servite deserturile

Când trebuie să mâncăm deserturile?

// Adaugă comentariu

Cel mai așteptat fel de mâncare la o masă este fără îndoială desertul! Deși porția de dulce ar trebui să fie foarte mică, în comparație cu restul platourilor, el a devenit astăzi la fel de generos precum un fel principal. […]

Cum se face dulceata de paducel (gherghine)

Cum se face dulceața de păducel (gherghine)

// Adaugă comentariu

Informațiile prezentate în acest articol se bazează pe studii științifice. Link-urile către sursele citate sunt afișate la finalul articolului. Păducelul (Crataegus monogyna) crește în toată țara. Se găsește în zonele de stepă, deal și munte. Cel mai des îl vedem […]

Pastă sau gem de măceșe – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Pasta de măceșe este o delicatesă pe care o putem prepara spre sfârșitul verii. Recoltarea măceșelor se face în perioada august-septembrie. Culoarea lor roșie închisă este semnul că s-au copt complet și sunt gata de cules. Măceșele nu sunt fructe. […]

Dulceata de trandafiri fara fierbere

Dulceață de trandafiri fără fierbere – rețetă

// Adaugă comentariu

Învață să faci dulceață de trandafiri fără fierbere, în câțiva pași simpli. Rețeta este foarte ușoară. Dulceața obținută este 100% naturală, fără aditivi. Puteți folosi trandafiri de dulceață sau trandafiri de Damasc. Aceștia pot fi transformați și în alte delicatese […]