Articole despre 'coji de oua'

Oua vospite cu coji de ceapa

Ouă vopsite cu coji de ceapă

// Adaugă comentariu

Dacă vrei să vopsești natural ouăle de Paște anul acesta, poți încerca metoda cu coji de ceapă. Este cea mai cunoscută și cea mai reușită. Vopselele din comerț conțin substanțe chimice care pot ajunge din coajă în albuș. Majoritatea gospodinelor […]

Miere, nucă și coji de ouă – elixir pentru OASE PUTERNICE

// 2

Pierderea de masă osoasă poate începe încă din tinerețe, din cauza alimentației sărace în calciu, fluor și vitaminele D, E și B12, și bogate în cafea, tutun și alcool. Osteoporoza a fost numită “hoțul tăcut”, deoarece în faza de început, […]

Pielița COJII de OU poate ameliora durerea și rigiditatea articulară (studii)

// 2

Oul, atât gălbenușul, cât și albușul, este cunoscut ca o sursă impresionantă de substanțe nutritive: proteine, vitamine și minerale. Însă partea aproape invizibilă – membrana, stratul protector care căptușește interiorul cojii de ou a atras atenția cercetătorilor, datorită rezistenței și durabilității […]

Maceratul de coji de ouă și lămâie – leac universal

// 24

Deși se pot folosi și ouă de la găini, cele mai bune pentru această rețetă sunt ouăle de prepeliță. Acestea sunt mult mai bogate în minerale și vitamine. Trebuie de asemenea menționat că celelalte tipuri de ouă – de gâscă, […]

Macerat din Coji de Ouă, Lămâie şi Miere: Cum se Face

// 2

Organismul nostru are o nevoie constantă de calciu pentru alcalinizarea sângelui. Sănătatea dinţilor, oaselor şi ţesuturilor depind de o cantitate optimă de calciu, pe care îl putem lua din alimente. Cojile de ou reprezintă o sursă minunată de calciu natural […]