Articole despre 'ceapa'

O ceapa pe zi tine doctorul departe?

O ceapă pe zi ține doctorul departe?

// Adaugă comentariu

Ceapa se numără între primele 5 legume preferate din dieta actuală. Nu poate fi decât o veste bună, deoarece acest aliment poate preveni boli cronice importante. Beneficiile consumului de ceapă se faptului că aduce în organism nutrienți importanți, precum calciu, […]

Sirop de ceapa si salvie pentru gat

Sirop de ceapă și salvie – balsam pentru gât

// Adaugă comentariu

Siropul de ceapă și salvie poate fi un remediu binevenit în cazul unei răceli cu tuse și dureri în gât. Acționează ca un balsam asupra gâtului iritat și inflamat. Se prepară foarte ușor în casă. Sirop de ceapă și salvie […]

Leacuri cu ceapa, varza si usturoi

Leacuri băbești cu ceapă, usturoi și varză

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat Există încă multă lume care folosește leacurile băbești pentru tratarea diverselor probleme de sănătate. Ceapa, varza, usturoiul, brusturele, oțetul, mălaiul, muștarul, argila – sunt doar câteva din ingredientele cel mai des folosite în scop terapeutic. Leacuri băbești […]

Remedii homeopatice cu CEAPA

// Adaugă comentariu

Ceapa (Allium cepa) este folosită din cele mai vechi timpuri, nu doar în domeniul culinar, ci și în medicină. Este de altfel una din cele mai „bătrâne” legume de pe pământ. Puterea sa vindecătoare era extrem de apreciată în China […]

Comprese cu CEAPĂ pentru diverse afecțiuni

// Adaugă comentariu

Asemenea usturoiului, ceapa este înzestrată cu numeroase calități nutriționale și terapeutice, fiind utilizată în scop medicinal din cele mai vechi timpuri. Cercetătorii italieni spun că consumul de ceapă și usturoi sunt „o chestiune de viață și de moarte”, referindu-se la […]

CEAPA – un ANTIINFLAMATOR natural care reduce DURERILE, combate OSTEOPOROZA, CANCERUL și bolile CARDIOVASCULARE

// Adaugă comentariu

Ceapa și usturoiul se numără printre alimentele folosite încă din antichitate în scop medicinal. Potrivit Institutului de Științe Alimentare și Tehnologie din Pakistan, compușii din ceapă au numeroase beneficii: proprietăți anticancerigene, activități antiplachetare, antitrombotice, anti-astmatice și antibiotice. Antioxidanții (flavonoide și polifenoli) […]