Articole despre 'ceai verde'

Efectele ceaiului verde asupra creierului uman

// Adaugă comentariu

Cu o istorie impresionantă de mii de ani, ceaiul verde este și astăzi una din cele mai savurate băuturi din lume. Numeroase studii științifice continuă să îi descopere beneficiile și să adauge mai multe motive pentru a-l consuma cu regularitate. […]

7 motive „științifice” să bem CEAI VERDE

// Adaugă comentariu

Ceaiul verde este cea mai populară băutură din lume, fiind de asemenea considerat cel mai sănătos tip de ceai. Beneficiile sale la nivel fizic și mental au fost confirmate de studiile realizate în ultimele decenii. Ceaiul verde se prepară din […]

CEAI VERDE pentru DIABET

// Adaugă comentariu

Recomandarea de ceai verde pentru diabetici este confirmată științific. Din cauza incidenței crescute a diabetului zaharat de tip 2, a obezității și a bolilor cardiovasculare, compușii din ceaiul verde sunt intens studiați în aceste domenii. Unele studii epidemiologice au arătat că putem […]

CEAIUL VERDE previne fluctuațiile bruște ale ZAHĂRULUI din sânge

// Adaugă comentariu

Ceaiul verde este considerat una din cele mai sănătoase băuturi din lume, datorită concentrației foarte mari de polifenoli – antioxidanți puternici. Antioxidanții sunt importanți pentru sănătatea noastră deoarece aceste substanțe ne apără de acțiunea radicalilor liberi – compuși nocivi care deteriorează […]

2-3 căni de CEAI VERDE pe zi cu puțină LĂMÂIE previn RĂCEALA

// Adaugă comentariu

Ceaiul verde a câștigat o popularitate foarte mare în ultimii ani în întreaga lume, datorită proprietăților sale antioxidante puternice. Consumul de ceai verde a fost asociat cu prevenirea unei game largi de afecțiuni: cardiovasculare, hepatice, inflamații, artrită, infecții bacteriene, infecții virale, […]

CEAIUL VERDE combate BOLILE de OCHI (dovezi științifice)

// Adaugă comentariu

Potrivit unui articol publicat în Jurnalul online Agricultural and Food Chemistry, ceaiul verde poate ajuta la combaterea glaucomului și a altor boli de ochi, datorită acțiunii sale antioxidante puternice. Cercetătorii din Hong Kong au descoperit într-un studiu realizat pe șobolani […]