Articole despre 'cătina'

Cum să păstrăm CĂTINA peste iarnă, sub forma unui medicament puternic

// Adaugă comentariu

Nutriționiștii și fitoterapeuții consideră cătina albă o polivitamină naturală. Este atât de valoroasă din punct de vedere medicinal datorită concentrației și diversității de vitamine, minerale și antioxidanți. Atinge o paletă largă de afecțiuni, datorită proprietăților sale terapeutice impresionant de diverse: […]

Maceratul de cătină – preparare și utilizare în diferite boli

// 1

Cătina este o sursă impresionantă de vitamine, minerale, proteine și antioxidanți. Conține peste 60 de antioxidanți (carotenoide, flavonoide, fenoli, xantofile), 20 de minerale și acizi grași Omega-3, Omega-6, Omega-9 și Omega-7. Este una din cele mai bune surse alimentare de […]

Cidru de CĂTINĂ – rețeta unui tonic excelent pentru iarnă

// 2

Cidrul de cătină este un mod excelent de a conserva valoarea terapeutică a acestor fructe vitaminizante pentru iarnă, într-o formă gustoasă. Cidru de cătină – rețetă Cidrul este o băutură naturală fermentată, cu beneficii importante pentru sănătate. Are o concentrație […]