Un număr mare de alimente vegetale sunt înzestrate cu proprietăți anticancerigene. Rodia este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra sistemului cardiovascular, însă studiile recente au arătat că acționează și ca o barieră de protecție împotriva bolilor canceroase. Rodia conține compuși […]
Articole despre 'anticancer'
5 COMPUȘI din alimente cu efecte ANTICANCERIGENE naturale
Articol scris de Ana-Maria Postolache Toate alimentele vegetale conțin substanțe care hrănesc și protejează organismul de boli ușoare sau cronice. Unii compuși sunt atât de valoroși încât pot ajuta inclusiv la prevenirea cancerului. Jami Cooley, asistentă la oncologie, a realizat […]
5 ALIMENTE care calmează ANXIETATEA și combat totodată CANCERUL
O măsură bună pentru sănătate este și o măsură împotriva celor mai agresive boli, cum sunt cele canceroase. Jurnalista Laura Bond susține că foarte multe din măsurile anti-cancer sunt și măsuri anti-anxietate. Alimentele menite să îmbunătățească starea de spirit și […]
Dieta în cancer și boli grave – terapia doctorului Max Gerson
Vă prezentăm pe scurt câteva principii de bază ale terapiei Gerson. Aceasta a fost concepută de renumitul doctor și cercetător Max Gerson pentru bolnavii de cancer și alte afecțiuni grave. Terapia Gerson Pentru cei care nu știu, Max Gerson este […]
SUCUL lui Rudolf Breuss – miracolul care combate cancerul și bolile cronice
“Sucul Breuss”, așa cum mai este cunoscut, poartă numele terapeutului naturist Rudolf Breuss, care a încercat să obțină cea mai bună formulă împotriva bolii canceroase. Rețeta sa conține 55% sfeclă roșie, 20% morcovi, 20% țelină, 3% cartofi și 2% ridichi. […]
Un compus din MORCOV scade riscul de CANCER
La fel ca sfecla roșie, morcovul este unul din alimentele care în practică s-au dovedit eficiente în prevenirea și chiar tratarea bolilor canceroase. Deși experții recomandă consumul de morcovi de ceva timp, abia de curând s-a descoperit compusul responsabil pentru […]
Faimoasa SUPĂ ANTI-CANCER a doctorului Fuhrman
Această supă cu proprietăți anti-cancer, plină de vitamine și prospețime a fost concepută de dr. Joel Fuhrman, nutriționist și medic de familie, specializat în prevenirea și vindecarea bolilor prin metode naturale și nutriționale. Dr. Fuhrman este unul din cei mai bine […]
S-a vindecat de CANCER după ce a băut SUC DE MORCOV în fiecare zi, timp de 8 luni
La 6 luni de la moartea soțului (de cancer pulmonar), o femeie din Wisconsin, America, pe nume Ann Cameron – autoare de cărți de copii, a fost diagnosticată cu cancer de colon. S-a vindecat în 8 luni cu suc de […]
Un om VINDECAT de CANCER prin alimentație și remedii naturiste (o poveste care merită citită pentru prevenirea și tratarea cancerului)
Experiența de luptă cu cancerul a lui Adrian Radu a apărut în Revista Formula As, și merită transmisă mai departe, deoarece din ea putem desprinde foarte multe învățături, utile nu doar celor care se află într-o situație asemănătoare, ci și […]
TURMERICUL poate face ceva ce chimioterapia nu poate: blochează creșterea celulelor CANCEROASE
Turmericul este un aliment cu proprietăți medicinale remarcabile, folosit de secole în Asia de Sud și Indonezia. Datorită efectelor sale anti-inflamatoare și antioxidante puternice, turmericul luptă împotriva unei game variate de boli cronice, de la boli de inimă și diabet, […]
Cum să consumăm LĂMÂIA pentru a beneficia de proprietățile ei ANTI-CANCER
Numeroase alte studii au arătat importanța consumului de fructe citrice pentru prevenirea cancerului. Lămâia are un efect remarcabil asupra tumorilor și chisturilor. Terapia cu extract de lămâie distruge doar celulele de cancer, fără să le afecteze pe cele sănătoase. Natura ne […]
Dr. Pavel Chirilă – NU HRĂNI CANCERUL (reguli alimentare pentru prevenirea și vindecarea cancerului)
Potrivit doctorului Pavel Chirilă, 25% din cancere pot fi prevenite cu ajutorul alimentației. Există alimente care pot declanșa, sau, în cazul cancerului deja instalat, pot grăbi evoluția bolii. → Interzicerea consumului de zahăr alb Statisticile indică faptul că bolile canceroase sunt […]
Știri din sănătate: Cercetătorii români ar putea găsi leacul pentru cancer în flora autohtonă
A venit cu siguranță momentul ca oamenii de știință să abordeze problematica tratării cancerului și din perspectivă naturistă. Surpriza face ca doi români să inițieze deja o cercetare în acest sens, la Centrul de Cercetări Biologice din Jibou, județul Sălaj. […]
Murele au proprietăți anticancerigene remarcabile
Murele fac parte din categoria fructelor de pădure renumite pentru conținutul bogat de antioxidanți. Culoarea lor închisă este semnul prezenței acestor antioxidanți. Mure – conținut nutrițional Murele cresc în sălbăticie prin tufișuri spinoase. Au o valore nutrițională și dietetică extraordinară. […]
Rostopască şi Miere – O Reţetă Naturistă Pentru Cancer
Rostopasca (Chelidonium majus) este o floare membră din familia macului, şi poate fi găsită de-a lungul Europei, în regiunile temperate şi subarctice din Asia. Rădăcina, iarba, şi sucul de rostopască sunt folosite ca remedii naturiste pentru o sumedenie de boli. […]