Clicky

SUCUL de MORCOV ajută la vindecarea CANCERULUI și la micșorarea TUMORILOR

Tot mai multe mărturii întăresc convingerea că sucul de morcov ajută la tratarea cancerului. Bolnavii de cancer care susțin că s-au vindecat cu suc de morcov au consumat cantități mari în fiecare zi, timp de câteva luni.

Unul din tipurile de cancer care „răspunde” foarte bine la sucul de morcov este leucemia. Studiile științifice recente au confirmat faptul că morcovul acționează ca un agent anticancerigen puternic.

suc-de-morcov-cancer

Suc de Morcov – Cancer

Cercetătorii de la Universitatea Sheffield Hallam din UK au testat efectele unui extract din suc de morcov și a 5 compuși bioactivi purificați din morcov (3 poliacetileni – falcarinol, falcarindiol și falcarindiol-3-acetat și 2 carotenoizi – beta-caroten și luteină) asupra celulelor umane afectate de leucemie limfoidă.

Poliacetilenii au avut o acțiune citotoxică semnificativ mai mare decât beta-carotenul și luteina. Cei mai puternici au fost compușii falcarinol și falcarindiol-3-acetat. Aceștia au indus apoptoza – moartea programată a celulelor maligne.

Relatăm în continuare și mărturia unui bărbat din America, pe nume Ernie Powell, care s-a vindecat de două ori de cancer cu ajutorul unei diete vegetariene și a consumului de suc de morcov.

Earnie a fost diagnosticat cu leucemie în anul 2000. Mama lui i-a povestit cazul unei prietene care s-a vindecat de cancer în stadiul 4 cu ajutorul unei alimentații vegetariene și a sucului de morcov. Consumase atât de mult suc de morcov, încât pielea i se făcuse galbenă de la vitamina A.

Earnie s-a rugat la Dumnezeu să-l ghideze în încercarea de a se trata de leucemie urmând o dietoterapie asemănătoare. Iată schema lui de tratament:

– 1 cățel de usturoi crud în fiecare dimineață, înainte de micul-dejun (pentru a fi mai ușor de consumat, Earnie tăia cățelul de usturoi în bucăți mici, pe care le înghițea apoi ca pe niște pastile, cu apă);
– 1 pahar de suc de portocale + 1 felie de pâine cu omletă la micul-dejun
– 2 morcovi mari la prânz, cu altă mâncare
– ¼ sau ½ ceapă, la supa de seară (făcută din fasole verde, porumb, cartofi), cu pește sau pui și o salată;
mutivitamine (A, C, E, B6, B12), pentru întărirea sistemului imunitar, creșterea energiei și formarea celulelor de sânge.

După câteva săptămâni, cancerul dispăruse complet. A încetat să mai bea suc de morcov și să consume usturoi.

Trei ani mai târziu, în 2004, Earnie a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. A hotărât să reia același tratament, dar nu a consumat la fel de mult suc de morcov ca în cazul primului cancer.

În 2008, tumora era încă prezentă, dar stagnase. A început să bea suc de morcov în cantități mai mari. Timp de 8 luni, a băut cât 560 ml de suc de morcov pe zi: 280 ml dimineață, și 280 ml între orele 17:00-18:00.

În anul 2011, tumora se micșorase atât de mult, încât nu mai putea fi văzută la RMN. Și în prezent bea suc de morcov zilnic și consumă usturoi și ceapă de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru a preveni recidivarea cancerului.

Acesta este doar unul din numeroasele cazuri care confirmă puterea terapeutică a sucului de morcov.

Surse articol:
1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22263789
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21864090
3. http://www.chrisbeatcancer.com/healing-leukemia-brain-cancer-with-veggies-vitamins/

loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

    Răspunde corect la următoare operație aritmetică *