SUCUL lui Rudolf Breuss – miracolul care combate cancerul și bolile cronice

“Sucul Breuss”, așa cum mai este cunoscut, poartă numele terapeutului naturist Rudolf Breuss, care a încercat să obțină cea mai bună formulă împotriva bolii canceroase. Rețeta sa conține 55% sfeclă roșie, 20% morcovi, 20% țelină, 3% cartofi și 2% ridichi.

Sucul Breuss Anticancer

Sucul Breuss Anticancer

Rudolf Breuss a fost un practicant de medicină alternativă din Austria, care a trăit între anii 1899 și 1990, care a dezvoltat un tratament anti-cancer pe bază de sucuri vegetale. Sursa principală de inspirație a fost o carte germană, scrisă cu 300 de ani înainte, în care a găsit informații prețioase despre valoarea remarcabilă a fructelor și legumelor.

Conform teoriei acestuia, cancerul se hrănește și crește din proteinele alimentelor solide. Ipoteza lui era că tumorile canceroase vor flămânzi și în final vor muri dacă bolnavul este hrănit doar cu băuturi – sucuri vegetale și ceaiuri.

Formula de suc a lui Rudolf Breuss

Acest suc este arma principală a terapiei Breuss, și se numește chiar “Sucul Breuss”. Joacă un rol important în detoxifierea corpului. Atât sfecla roșie, cât și morcovul conțin substanțe anticancerigene.

Ingrediente

• 300 g de rădăcină de sfeclă roșie
• 100 g de morcovi
• 100 g de rădăcină de țelină
• 30-50 g de ridiche neagră
• 1 cartof crud mic (cât 1 ou)

Cartoful este opțional. Se va folosi doar pentru cancerul la ficat. Se poate renunța de asemenea la ridichea neagră.

Legumele trebuie să fie organice, crescute fără chimicale. Nu se curăță de coajă, ci se spală cu o perie (dacă au pesticide, se spală cu oțet și bicarbonat). Sucurile extrase (cu ajutorul unui storcător) se strecoară pentru a nu mai exista nici o rămășiță solidă de legume.

Dacă nu aveți un storcător în casă, puneți legumele în blender cu puțină apă sau suc de mere și mixați, apoi stoarceți pasta obținută printr-o strecurătoare deasă sau printr-un tifon. Dacă nu aveți nici blender sau robot, dați legumele pe răzătoare, apoi stoarceți sucul.

Cum se administrează

Sucul obținut se păstrează într-o sticlă, bine închisă, la frigider. Se bea treptat pe parcursul zilei, cu o lingură.

Întrucât terapia completă a lui Rudolf Breuss este extrem de drastică (nu se mănâncă nimic solid timp de 42 de zile ci se beau doar sucuri și ceaiuri din plante), ea nu trebuie aplicată decât sub supravegherea unui medic specialist, altfel starea bolnavului se poate înrăutăți.

Acest suc se poate folosi doar ca adjuvant, sau ca un remediu complementar. Poate fi eficient împotriva leucemiei, tumorilor, cancerelor, afecțiunilor cardiovasculare și a altor boli grave. Ajută la întărirea imunității, îmbunătățirea funcției creierului și a sistemului digestiv. Ajută la purificarea sângelui și ficatului, detoxifierea întregului corp și la creșterea performanței atletice.

Pentru prevenirea cancerului se poate folosi o doză mai mică, din: 1 sfeclă roșie, 3 morcovi, 1 măr și eventual 1 linguriță de ghimbir ras, suc de lămâie sau portocală. Nu beți mai mult de 300-500 ml pe zi.

Sursă: http://breusstreatment.com/rudolf-breuss-treatment/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. Folosesc zi de zi acest suc este f bun!

  2. Daca vreti sa ajutati spuneti tot despre tratament
    Se bea mai intai un ceai pentru curatarea rinichilor si apoi sucul din legume. Spuneti pe intelesul oamenilor.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.