Clicky

Acest SUC întărește IMUNITATEA și ajută la prevenirea bolilor: CANCER, BOLI de INIMĂ, DIABET, INFECȚII

Acest suc natural, pe bază de sfeclă, morcov, măr, portocală și lămâie este un mijloc natural de prevenirea a bolilor.

Este foarte bun pentru persoanele care au sistemul imunitar slăbit, pentru anemici și convalescenți. După o cură de 10 zile, se poate simți o creșterea a energiei și a vitalității.

Suc de Sfeclă și Morcov

Suc pentru imunitate și prevenirea bolilor – rețetă

Ingrediente

• 1 sfeclă roșie mică
• 1 morcov
• 1 măr
• 1 portocală
• ¼ lămâie

Preparare

Decojiți și spălați toate ingredientele. Tăiați-le bucăți mici și mixați-le în blender sau dați-le prin mașina de suc. Dacă folosiți blenderul veți obține un suc mai consistent, cu tot cu pulpă. Acesta are avantajul că este mai bogat în fibre decât cel obținut prin storcător. Cu toate acestea, este mai greu de consumat.

Acest suc se bea dimineața, sau în prima parte a zilei. Consumați sucul proaspăt, imediat după preparare. Se poate face o cură de 3 săptămâni.

Bolnavii de cancer pot bea sucul de la 250 g de sfeclă pe zi.

____________________________________________________________________________________________________

Beneficii

Atât sfecla roșie, cât și morcovul sunt bogate în compuși antioxidanți care combat bolile cronice, inclusiv cancerul. Au de asemenea proprietăți anti-inflamatorii. Inflamațiile cronice sunt una din cauzele majore ale îmbolnăvirii organismului.

Sfecla conține betalaine, compuși cu efecte antiinflamatoare, anti-obezitate și anticancerigene. Sucul de sfeclă îmbunătățește nivelul tensiunii arteriale la cei cu hipertensiune, scade riscul bolilor cardiovasculare, îmbunătățește funcțiile creierului și ajută la detoxifierea ficatului.

Morcovii îmbunătățesc vederea, contribuie la tratarea cancerului, luptă împotriva îmbătrânirii, ajută ficatul să elimine toxinele și crește apărarea imunitară.

Un studiu realizat la Universitatea Harvard a arătat că persoanele care consumă 5 morcovi pe săptămână sau mai mulți, au un risc mai mic de a suferi un accident vascular cerebral, comparativ cu cei care mănâncă mai puțini morcovi.

____________________________________________________________________________________________________

Această rețetă se poate modifica, folosind diferite combinații de legume. De pildă, puteți încerca rețeta lui Rudolf Breuss, care pe lângă sfeclă și morcov, folosește rădăcină de țelină, ridiche neagră și cartof (care este opțional). Se poate adăuga și ghimbir, un antiinflamator natural puternic.

____________________________________________________________________________________________________

Contraindicații și precauții

Datorită efectelor detoxifiante puternice asupra ficatului și bilei, cura se va începe cu o doză mică – 1 lingură pe zi, urmând a crește cantitatea treptat, până la 1 pahar pe zi.  Nu se va depăși cantitatea de 400 ml de suc pe zi. 

____________________________________________________________________________________________________

Bibliografie:

Natural News, A Miracle Immune System Booster: Make This Juice to Combat Diabetes, Infections, Heart Diseases and Even Cancer! http://www.naturalnewsblogs.com/miracle-immune-system-booster-make-juice-combat-diabetes-infections-heart-diseases-even-cancer/

loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

    Răspunde corect la următoare operație aritmetică *