Alimentatie sanatoasa

Cum să ne curățăm corpul de TOXINE

// Adaugă comentariu

Mediul în care trăim este din ce în ce mai poluat cu substanțe străine organismului și sistemelor ecologice, la care nu am mai fost expuși până acum. Nu doar aerul, ci și alimentele și medicamentele și produsele pe care le […]

DIETA care scade COLESTEROLUL cu 10-20% într-o săptămână

// Adaugă comentariu

Recomandările dietetice sunt deosebit de importante pentru păstrarea sănătății sistemului cardiovascular, și nu numai. O alimentație sănătoasă poate avea un impact semnificativ asupra prevenirii evenimentelor cardiovasculare cu potențial fatal, precum un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Aceasta trebuie […]

3 metode simple de DETOXIFIERE de la dr. farmacist Iulia Preda

// 1

Termenul de „detoxifiere” se referă în societatea actuală mai mult la o cură de slăbire, sau la o dietă prin care se pot vindeca numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor o caracterizează ca un […]

ICRELE din magazine conțin extract de GÂNDACI – studiu APC

// 17

Salatele de icre se numără printre cele mai periculoase produse alimentare din magazine. Experții din cadrul Asociației de Protecție a Consumatorilor din România au analizat în anul 2017 cele mai comercializate sortimente de salată de icre din magazine: – Negro 2000, […]

NECTAR de PIERSICI și CORCORDUȘE, cu MIERE

// Adaugă comentariu

Nectarurile sunt băuturi savuroase de care ne bucurăm cel mai mult în sezonul estival, când avem posibilitatea să alegem dintr-o paletă variată de fructe proaspete. Piersicile, caisele, prunele, corcodușele, căpșunile, bananele, inclusiv pepenele (galben sau verde) se pretează cel mai […]

LIMONADĂ cu CĂPȘUNI și MIERE – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Aceasta este una din rețetele care ne oferă posibilitatea să consumăm căpșunile în stare proaspătă, beneficiind astfel de toate calitățile nutriționale și curative ale fructelor. Nimic nu se fierbe, nimic nu se pierde. Căpșunile sunt bogate în apă, vitamine și […]

Cu ce putem înlocui PÂINEA la micul-dejun, și nu numai

// 1

Micul-dejun este cea mai importantă masă a zilei, după cum pretind nutriționiștii. La fel se poate spune și despre pâine, că reprezintă alimentul de bază al dietei noastre. Cu toate acestea, pâinea pe care o găsim astăzi în comerț este […]

13 moduri de a folosi AVOCADO în bucătărie

// Adaugă comentariu

Avocado este fără îndoială unul din cele mai sănătoase fructe din lume. Cei mai mulți dintre noi ne raportăm la el ca la un super-aliment, datorită calităților sale nutriționale și curative remarcabile. Pentru textura sa untoasă și cremoasă, poate fi folosit […]