Curățarea LIMFEI cu suc de grapefruit

Rolul principal al sistemului limfatic este de a izola și combate infecțiile, precum și de a absorbi excesul de lichid, grăsimi, deșeuri metabolice și toxine din corpul nostru. Atunci când aceste elemente nu sunt eliminate în mod corespunzător, rămân blocate în sistemul limfatic, cauzând congestii periculoase pentru sănătate.

Curățarea Limfei - Alimente, Plante, Sucuri Naturale (sxc.hu)

Curățarea Limfei – Alimente, Plante, Sucuri Naturale (sxc.hu)

Întrucât sistemul limfatic curăță întregul corp, simptomele unui blocaj la acest nivel se pot manifesta sub forma unor răceli sau infecții repetate, dureri articulare, oboseală cronică sau o sensibilitate la îmbolnăviri.

Alimente și plante pentru curățarea limfei

Un mod simplu de a detoxifia în mod period limfa și sângele este să consumăm alimentele potrivite. Dieta poate face minuni în acest sens. Trebuie să mâncăm mai multe legume cu frunze verzi, ghimbir, alge marine, semințe de in, usturoi, ridichi, lămâi și portocale sau suc de iarbă de grâu.

Plantele medicinale ne pot ajuta să purificăm sistemul limfatic în mod periodic. Rădăcina de păpădie, rădăcina de brusture, urzica, pătrunjelul și lipicioasa sunt ierburi care ajută la curățarea sângelui în mod natural.

O detoxifiere periodică a ficatului ajută de asemenea la decongestionarea sistemului limfatic, dat fiind faptul că ficatul produce cea mai mare cantitate de lichid limfatic.

Detoxifierea limfei cu sucuri naturale

Ingrediente

• 900 ml suc de grepfrut
• 200 ml suc de portocale
• 200 ml suc de lămâie
• 2 litri de apă decongelată

Se pun la congelator 2 litri de apă. Dimineața, se amestecă 100 ml de apă decongelată cu o lingură de sare amară și se bea pe stomacul gol. La scurt timp, se face un duș sau o baie fierbinte. Se amestecă sucurile de fructe cu apa decongelată rămasă, și se consumă câte 100 ml din jumătate în jumătate de oră. Acest tratament pentru curățarea limfei trebuie făcut 3 zile la rând.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.