Adăugați 1 lingură de ARGILĂ în apa de băut și aceasta va distruge microbii – biochimistul Eugen Giurgiu

Vorbind despre importanța consumul de apă într-o cură de dezintoxicare a organismului ca etapă premergătoare unui tratament medicamentos sau naturist, biochimistul Eugen Giurgiu aducea în atenție calitatea acesteia.

Pentru eliminarea toxinelor din corp, este indicat să se bea o cantitate minimă de 2 litri de apă pe zi, sau ceaiuri din plante cu efecte diuretice și depurative.

Argila Decontaminează Apa

Apa potabilă furnizată în casele noastre nu mai este la fel de curată ca înainte. Aceasta conține niveluri mari de impurități și microbi colectați de pe țevi și conducte. Mai mult, nici sursa de la care provine nu mai este una de încredere.

Cum putem testa puritatea apei de la robinet

Dr. Giurgiu ne propune un mod simplu prin care putem testa puritatea apei. Putem lăsa 1 litru de apă într-un vas peste noapte. A doua zi vom găsi pe fundul acestuia o depunere de impurități, cu risc de acumulare în corp. Iată cum simpla apă pe care o bem zilnic poate constitui o sursă de îmbolnăvire.

Argila decontaminează apa și îi adaugă minerale

Dacă nu avem nici un izvor curat de la care să ne aprovizionăm cu apă, putem îmbunătăți calitatea apei cu ajutorul argilei. Dar și aceasta trebuie să fie extrasă dintr-un loc nepoluat, de la o adâncime mai mare.

Argila are o putere mare de extragere a substanțelor nocive din apă. Se poate folosi argilă de culoare galbenă, roșie sau verde. Acestea sunt cele mai bogate în minerale. Cea albă trebuie evitată.

Dacă aveți posibilitatea să o recoltați singuri, lăsați-o să se usuce la soare, înșirată în strat subțire. După uscare, se cerne printr-o sită pentru a elimina pietricelele mai mari. Dacă o cumpărați din magazine, asigurați-vă că este un produs de calitate.

Se folosește 1 lingură de pulbere de argilă la 1 litru de apă. Se lasă 24 de ore, pentru ca aceasta să aibă timp să distrugă germenii patogeni prezenți în apă și să o mineralizeze.

Argila ingerată nu se depune pe organe, nici nu favorizează formarea de pietre. Din contră, argila ajută la dizolvarea calculilor renali, biliari sau de la nivelul fierii. Biochimistul Eugen Giurgiu menționează că argila era folosită în trecut la construirea izvoarelor și a fântânilor, precum și a oalelor de gătit.

Cum putem adăuga „vitamine naturale” în apă 

Pentru a îmbogăți apa și mai mult, cu vitamine și enzime, se poate adăuga în ea legume sau fructe proaspete, date pe răzătoare. La 2 litri de apă se pot folosi următoarele cantități de legume:

– 2 morcovi rași
– 1 rădăcină de pătrunjel
– ¼ țelină

Se pot folosi și zarzavaturi, precum frunze de pătrunjel, de gulii, de țelină, frunze de varză.După 24 de ore, apa va fi infuzată cu numeroși nutrienți prețioși pentru sănătate. Organismul nostru va asimila aceste vitamine foarte rapid, mai ales dacă există anumite boli.

Pe durata curei cu argilă este important să se bea multă apă.

Sursă articol: „Cancerul – Tratamente Naturiste”, Eugen Giurgiu

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


1 comentariu

  1. asa am facut si am incasat doua pietricele pe canalul coledoc urgent la operatie de colecist

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.