Apa minerală Vâlcele – singura apă medicinală din România, foarte bogată în MAGNEZIU

Apa minerală Vâlcele este o apă terapeutică, foarte bogată în magneziu, care izvorăște din localitatea cu același nume. Este considerată un adevărat leac pentru cei afectați de stres.

Este un produs unic la noi în țară, atât pentru efectele sale curative excepționale, cât mai ales pentru faptul că este îmbuteliată manual.

„Nu are adaosuri și nici îmbunătățiri. E îmbuteliată așa cum vine din pământ”

Apa Minerală Vâlcele

Apa Minerală Vâlcele

Patronul societății (Wega Invest) care îmbuteliază această apă, Silviu Manole, spune că această apă ajunge la consumator așa cum a fost făcută, și echilibrată în cel mai performant laborator, care este natura. Din acest motiv, are o încărcătură energetică compatibilă cu organismul uman.

„Am grijă ca în apropierea apei să fie numai oameni pozitivi”

Domnul Silviu Manole spune că inclusiv personalul care se ocupă cu îmbutelierea apei este instruit să aibă o stare de spirit bună, pentru a livra consumatorului o apă cu o energie „pozitivă”.

Potrivit unei teorii chineze, dispoziția lucrătorului se transmite apei, și dacă acesta are o stare negativă, va influența structura moleculară a apei.

Ce conține apa minerală Vâlcele

1 litru de apă minerală de Vâlcele conține peste 335 mg de magneziu, clasându-se astfel printre primele de acest gen din lume. Studiile științifice au arătat că magneziul este implicat în peste 300 de reacții biochimice din corp.

Scăderea nivelului de magneziu din corp a fost asociată cu o multitudine de boli și probleme de sănătate, precum: afecțiuni cardiovasculare, pietre la rinichi, Alzheimer, depresie, stres, oboseală cronică, dereglări ale glandei tiroide, scleroză, crampe musculare, diabet, angină, accident vascular etc.

Pe lângă magneziu, apa minerală Vâlcele are un conținut bogat în fier, un alt nutrient esențial pentru sănătatea noastră. Fierul combate anemia și astenia, spasmofilia și osteoporoza, astmul și bronșita, afecțiunile bilei și indigestia.

Silviu Manole spune că această apă aduce beneficii sistemului digestiv, având efecte pozitive asupra metabolismului și a stării noastre de spirit, datorită faptului că este o apă pură, 100% naturală și mineralizantă.

De Băile de la Vâlcele este legată și o vindecare minunată, petrecută cu țarul Serbiei, Milos Obrenovici, care în semn de mulțumire, a finanțat zidirea unei biserici ortodoxe în localitate. Această biserică este încă în picioare și poate fi vizitată.

În trecut, cura cu apă minerală de Vâlcele se făcea în combinație cu laptele de capră, spune Silviu Manole, pentru un efect mult mai puternic.

Cura cu apă minerală de la izvoarele din Vâlcele

Localitatea Vâlcele se află la 13 km de orașul Sfântu Gheorghe și la 30 km de Brașov. Cei care ajung aici pot beneficia de o cură cu apa minerală care țâșnește din cele două izvoare cu apă minerală amenajate. Această apă este recomandată îndeosebi celor care au probleme la nivelul sistemului cardiovascular, digestiv sau nervos, sau la nivel renal. Aici s-au vindecat oameni de boli grave de piele și boli de stomac, și au fost ameliorate stări de paralizie sau cancer.

O altă invenție a patronului

Domnul Silviu Manole a folosit apa minerală Vâlcele pentru a crea în premieră în Europa o băutură cu fibre aglutenice din rădăcină de cicoare. Este o licoare indicată în mod special persoanelor care suferă de (celiachie – intoleranță la gluten), au probleme cu constipația, colesterolul și glicemia, sau vor să se păzească de cancerul de colon.

Sursă: http://www.agerpres.ro/lifestyle/2015/03/05/licori-cu-gust-apa-minerala-medicinala-de-valcele-remediu-natural-pentru-bolile-secolului-12-26-08

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

13 comentarii

  1. Unde poate fi gasita?la rafturile magazinelor nu se gaseste

  2. Se gaseste in toata tara?

  3. Eu iau din Billa …. e chiar miraculoasa pt afecțiuni gastrice … O recomand

  4. Si vi se pare sanatoasa o apa imbuteliata in sticla de plastic? Eu zic pas.. cu tot magneziul ei…

  5. Dar nu in sticla de plastic!!! E mare pacat de asa o apa!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.