„Green sugar” – cel mai bun ÎNDULCITOR natural de pe piață, cu 0 calorii, 0 indice glicemic și efecte antioxidante

Green sugar, sau zahărul verde, este considerat cel mai bun îndulcitor natural din Europa. A fost testat inclusiv de cercetătorii germani, și a fost premiat în anii 2013 și 2014 la Congresul Steviei din Berlin.

Este produs de laboratoarele REMEDIA, obținut din 2 ingrediente naturale: extract de stevia rebaudiana (un îndulcitor natural aprobat de Comisia UE) și eritritol (un zahăr non-caloric, obținut din porumb prin fermentație cu drojdii).

green sugar pret

Green sugar este superior altor tipuri de îndulcitori naturali de pe piață prin faptul că are un gust stabilizat, și nu amărăște deserturile sau băuturile.

Poate fi folosit atât la rețetele raw, care nu necesită coacere în cuptor sau preparare termică, cât și la rețetele cu foc, îndulcindu-le în mod natural fără să modifice gustul final.

Green sugar are efecte antiinflamatoare și antioxidante

Comparativ cu alți îndulcitori, green sugar mai are un beneficiu în plus: are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante. Stevia și eritriolul nu sunt simpli îndulcitori asemănători zahărului, ci doi nutrienți cu o capacitate antioxidantă remarcabilă.

Datorită efectelor antioxidante, green sugar previne îmbătrânirea celulară prematură și are efecte benefice asupra funcțiilor cognitive.

Un zahăr cu beneficii pentru sănătate

Acest tip de zahăr poate fi folosit și de diabetici. Pe lângă faptul că este complet lipsit de calorii și carbohidrați, green sugar poate fi considerat un remediu pentru persoanele care au diabet, deoarece ajută la controlul glicemiei și stimulează secreția insulinei. Are totodată un efect reglator asupra tensiunii arteriale.

Green sugar pare să fie zahărul perfect, deoarece reduce apetitul și inclusiv pofta de a fuma. Nu prezintă astfel nici un risc pentru îngrășare sau pentru apariția cariilor. Poate fi folosit și de persoanele supraponderale, deoarece menține senzația de sațietate.

Cel mai important nu este faptul că acest zahăr nu îngrașă, ci faptul că nu favorizează apariția cancerului, la fel ca în cazul zahărului alb. Green sugar nu conține nici un aditiv nociv sănătății.

Recapitulând, avantajele maxime ale utilizării gren sugar sunt:

– poate fi consumat de diabetici, de cei cu glicemia mare și de supraponderali, în cantități nelimitate
– poate fi consumat de femeile gravide
– este un produs sigur pentru copii, și poate fi introdus în alimentația după vârsta de 1-2 ani
– nu produce dependență pe termen lung
– poate fi folosit atât în preparate reci, cât și în preparate care necesită coacere la temperaturi mari

Green sugar preț

Putem găsi acest produs minunat în magazinele naturiste, în unele farmacii și pe internet, prin comandă online. Este disponibil sub formă de pachete de câte 25, 50, 100 sau 200 de sticks, sub formă de granule (ca zahărul normal, la pungă), sub formă de comprimate, sub formă de zahăr pudră, cuburi sau  în formă lichidă.

O cutie cu 25 de sticks costă 11 Ron 

O cutie cu 100 de cuburi de zahăr verde costă 20 Ron

O sticluță de 50 ml de zahăr verde lichid costă 8 Ron

O cutie cu 200 de comprimate costă 13 Ron

1 kg de green sugar granulat costă 70 Ron

Mai multe detalii, inclusiv referitoare la comandă, pe site-ul oficial greensugar.ro.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

6 comentarii

  1. cum se poate sa aiba 0 calorii?? doar apa e fara calorii

  2. Cel mai bun indulcitor este stevia confirmat de specialisti. in rest reclame la chimicale.

    • Green sugar conține steva, dar are un gust dulce stabilizat, adică nu amărăște preparatul final. De aceea este considerat cel mai bun.

    • Nu vorbim despre amareala ,vorbim de calitate.

    • Paula Ghita Nimeni nu are siguranța că produsele din comerț sunt 100% naturale, și că nu au nici un ingredient în plus. Articolul făcea referire la singurul îndulcitor natural din stevia care are un gust stabil, deși Green sugar este într-adevăr un produs de calitate, citiți și părerile unor experți.

  3. Eu sunt documentata ,altfel nu comentam d-voastra va sustineti parerea nu am nimic impotriva OK.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.