Suc de Varză Roșie – Antidotul Îmbătrânirii și Cancerului

Sucul de varză roșie este un antidot puternic pentru cele mai înfricoșătoare boli, inclusiv cancer. Bea acest suc în fiecare zi și vei simți din plin energia sa binefăcătoare și efectul de întinerire asupra corpului.

Rețetă Suc de Varză Roșie 

 

Suc de Varză Roșie – Antidotul Îmbătrânirii și Cancerului

Suc de Varză Roșie – Antidotul Îmbătrânirii și Cancerului

Pigmentul roșu intens ușor de remarcat la varza roșie ne dezvăluie un conținut mare de antioxidanți (flavonoide), iar aroma sa ascuțită provine de la conținutului de sulf. În plus față de aceste fitochimicale importante, varza roșie este dotată cu gamă largă de vitamine (în special Vitamina A, C și K), minerale (calciu) și fibre.

INGREDIENTE

___________________________________________________________________________________________

½ varză roșie

1 castravete

1-2 pere

2 lămâi mici

1 bucată mică de rădăcină de ghimbir

PREPARARE

___________________________________________________________________________________________

Spală ingredientele, curăță-le, taie-le bucăți și pregătește-le pentru stors. Dacă nu ai încă un storcător cu stoarcere lentă în casă, acest suc miraculos este un motiv foarte bun pentru a procura unul. Din cantitățile listate rezultă aproximativ un litru de suc.

Păstrează sucul într-o sticlă bine închisă, la frigider. Cel mai bine este să consumi sucul de varză imediat. Acesta nu va rezista mai mult de 48 de ore.

EFECTE TERAPEUTICE

___________________________________________________________________________________________

Varza roșie combinată cu pere și ghimber este surprinzător de gustoasă. Acest suc natural ar trebui să devină o practică esențială din viața celor care doresc să trăiască și să se hrănească sănătos. Sucurile naturale au o putere de absorbție mult mai mare decât consumul obișnuit de legume și fructe.

Elixirul rezultat stimulează profund sistemul imunitar prin stimularea producerii de celule albe din sânge care luptă împotriva bacteriilor și infecțiilor. Sucul de varză roșie are proprietăți anti-cancerigene, anti-îmbătrânire și anti-inflamatoare remarcabile.

Un studiu realizat în anul 2012 de americani a arătat că femeile supraviețuitoare cancerului de sân care au mâncat legume crucifere au avut un risc cu 62% mai mic de deces din cauza acestei boli.

Constipație, afecțiuni gastro-intestinale, sindromul intestinului iritabil
Boli de inimă
Vindecarea rănilor
Sănătatea ochilor (previne degenerescența maculară senilă)
Osteoporoză, ateroscleroză

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


11 comentarii

  1. multumim ca ne invatati numai de bine :)))))))))

  2. ce cantitate de suc trebuie consumata o data si cat trebuie sa dureze o cura?multumesc

  3. Se poate bea 1/2-1 pahar de suc pe zi, în cure de 1-2 săptămâni.

  4. O reteta cu ridiche negru puteti sami dati mai mult ptr raceala vreau

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.