Ananasul poate ucide cancerul fără efecte secundare – STUDIU

Cercetătorii au descoperit în urmă cu câțiva ani că ananasul conține o enzimă mult mai puternică în uciderea celulelor canceroase la animalele de laborator decât medicamentele chimioterapice.

Această enzimă se numește bromelaină.

Ananasul poate ucide cancerul fara efecte secundare

Ananasul poate ucide cancerul fara efecte secundare

Cercetătorii au declarat în urma acestui studiu că efectul anti-tumoral al bromelainei din ananas s-a dovedit superior terapiei cu 5- Fluorouracil.

Acesta este un medicament anti-cancer utilizat de medicina alopată pentru încetinirea și stoparea creșterii celulelor canceroase.

Medicamentele anti-cancer convenționale au efecte secundare grave

Fluorouracilul este folosit ca tratament anti-cancer de mai bine de 40 de ani, datorită succesul său în uciderea celulelor canceroase.

Cu toate acestea, neajunsul cel mai mare este că acest medicament nu omoară numai celulele maligne, ci și pe cele sănătoase și țesuturile corpului.

Bromelaina din ananas ucide doar cancerul, nu și celulele sănătoase

Pe de altă parte, studiile au arătat că este nevoie de 1,5 kg de bromelină pentru uciderea celulelor canceroase la un adult, fără ca acestea să afecteze în vreun fel celulele sănătoase ale corpului.

Cum este posibil ca o enzimă din miezul ananasului să fie superioară unui medicament folosit pentru tratarea a milioane de bolnavi de cancer de-a lungul a a 4 decenii și totuși medicina modernă să utilizeze în continuare tratamente anti-cancer care produc efecte secundare atât de grave pentru calitatea vieții?

Atunci când o persoană moare în urma tratamentului convențional pentru cancer, medicina dă vina pe agresivitatea cancerului, sau pe faptul că boala a fost rezistentă la chimioterapie, când adevărul este că agentul chemotoxic utilizat este acela care duce în final la deces.

Și totuși, terapiile naturiste anti-cancer nu vor fi niciodată aprobate

Cu toate acestea, bromelaina – la fel ca toate substanțele naturale studiate pentru cancer care s-au arătat mult mai sigure decât medicamentele sintetice – nu vor primi aprobarea de medicamente de la FDA (Federația Americanǎ a Alimentelor și Medicamentelor).

De ce? Pur și simplu pentru că terapiile anti-cancer de tip non-profit (pe bază de substanțe naturale accesibile) nu sunt considerate “benefice” pentru economia unei țări.

Sursă: http://www.greenmedinfo.com/blog/research-pineapple-enzyme-kills-cancer-without-killing-you

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. Orice fruct este sanatos de consumat…unele mai mult decit altele…dar tratamentul prescris de oncolog nu trebuie inlocuit! Atentie la grapefruit …nu se consuma in perioada tratamentului cu citostatice.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.