Ciocolată caldă cu ardei iute – stimulează metabolismul, arderea caloriilor, circulația și buna-dispoziție
Un mod plăcut de a stimula arderile metabolice este să consumăm ciocolată.
În sezonul rece avem la dispoziție ciocolata caldă – o băutură reconfortantă, aducătoare de multiple beneficii. Vă recomand în mod deosebit ciocolata caldă cu chilli.
Ciocolata caldă cu chili este o băutură surprinzătoare, ideală pentru sezonul de toamnă-iarnă. Pachetul conține pudră de cacao ecologică, pudră de ardei iute chili ecologic și zahăr de trestie ecologic.
Aceasta are un efect stimulator intens la nivelul metabolismului, datorită unui compus special din ardeiul iute. Este vorba despre capasaicină.
Cumpără ciocolată caldă cu chili
Ciocolata caldă cu chili – o combinație inedită, benefică sănătății
Nu vă temeți, ciocolata caldă cu chili are un gust echilibrat, cu un ușor accent picant. Din toate variantele încercate, unora le place în mod deosebit această combinație.
Este o formulă care favorizează în mod deosebit circulația sangvină. Aroma picantă a ardeiului iute ajută la încălzirea corpului. Are deopotrivă efect relaxant și stimulent.
Boabele de cacao sunt una din cele mai bogate surse de antioxidanți. Conțin de asemenea magneziu – un mineral valoros pentru sistemul nervos și cel muscular.
Cumpără ciocolată caldă cu vanilie
Ciocolata caldă este dătătoare de bună-dispoziție, dar și de sănătate, în special la nivelul aparatului cardiovascular.
Flavonoidele din cacao combat stresul oxidativ și inflamația, ajutând astfel la prevenirea bolilor și îmbătrânirii premature.
Pulberea de cacao dilată vasele sangvine și ajută la scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățește funcția inimii.
Cumpără ciocolată caldă cu portocale
Teobromina din cacao este un stimulent mai blând decât cofeina, care ajută la creșterea nivelului de energie. Consumul de cacao ajută la reducerea stresului și a stărilor anxioase. Aceste efecte se datorează faptului că măresc secreția de serotonină și endorfine din creier.
Pulberea de chili are efecte antiinflamatoare și stimulatoare asupra metabolismului. Capsaicina – substanța bioactivă principală din chili induce termogeneza – procesul de producere a căldurii în corp.
Datorită acestor calități, chili intensifică procesul de ardere a caloriilor. Reduce balonarea, inflamația și indigestia.
Cumpără Pachet Ciocolata Calda Vanilie, Portocale, Chili
Cum se prepară ciocolata caldă
Ciocolata caldă cu chili de la Niavis este bazată doar pe ingrediente naturale. Poate fi preparată cu apă sau lape, rece sau cald, întrucât se dizolvă ușor.
Se folosesc 25 g de pulbere la 1 cană de apă sau lapte.