Pâinea neagră bubuie de pesticide. Singura făină din țară care este 100% naturală, nemodificată și netratată

Există așa ceva? Da, despre acest lucru vorbește Adrian Vornicu, într-o emisiune realizată de Liana Stanciu.

Adrian Vornicu este specialist în micronutriție și bioelectronică.

Cei care, în ultima perioadă au avut parte de o „deșteptare” în ceea ce privește alimentația și produsele din comerț, încearcă să mănânce mai sănătos.

Painea neagra bubuie de pesticide

Painea neagra bubuie de pesticide: Liana Stanciu

Încearcă să fie consumatori mai bine informați și să facă alegeri mai sănătoase atunci când merg la cumpărături.

Din păcate, oferta magazinelor este foarte slabă și nu satisface cererea cumpărătorilor „deștepți”.

Pâinea – modificată și tratată cu chimicale și toxine

În ceea ce privește pâinea, totul este contaminat, începând de la pământ și cereale și până la produsul rafinat pe care îl cumperi de pe raft.

Chiar și cei care cumpără făină bio sau de la moară, nu au parte de un produs ecologic. Pâinea din zilele noastre este modificată în profunzime.

Astfel se explică de ce tot mai multă lume se simte balonată, umflată după ce consumă pâine sau produse făinoase. Astfel se explică de ce tot mai multe persoane suferă de intoleranță la gluten.

„Dacă grâul nu este biologic, ai o problemă”

Soluția nu este să renunțăm complet la pâine. Adrian Vornicu ne sfătuiește să cumpărăm făină ecologică și din ea să facem pâine în casă.

Făina din comerț și chiar cea de la moară sau din alte surse bio provine din cereale modificate genetic și intens pesticizate.

Când cumpărați făină, pâine sau cereale, întrebați-vă care este sursa lor de proveniență.

Moara nu are plantație de grâu în spate. Spune-mi de unde provine grâul?

Unii au renunțat la pâinea albă, fiindcă au auzit că cerealele trebuie să fie integrale. Dar dacă cerealele integrale nu sunt biologice, avem o mare problemă, spune Adrian. 

Pâinea neagră bubuie de pesticide

Pâinea neagră și pâinea integrală sunt mai rele decât pâinea albă, pentru că acestea au o cantitate mai mare de pesticide.

Exact în coaja spicului de grâu, ea absoarbe toate pesticidele, nu doar de pe plantație. Lumea nu știe că în siloz, pentru a fi păstrat grâul sau pentru a fi transportat, încă de 12 ori mai multe pesticide ca pe teren se pun”.

Întrebarea este: ce pâine mâncăm? Ce alegem? Ce cumpărăm? Adrian Vorbicu ne dă răspunsul. Există o firmă în Arad care cultivă cereale în regim biologic și produc o făină 100% curată.

Unde găsim grâu biologic 100% și făină curată?

Sunt niște elvețieni care au zeci, sute de hectare în Arad, se numesc Biofarmland, care nici măcar nu ară. Acolo bobul crește natural – spelta, einkorn, toate cerealele vechi. Garantez 100%!

BioFarmland este o firmă ecologică activă din anul 2004. Agricultura pe care o face este una bio-ciclică-vegană, virgină și organică.

Nu folosește substanțele chimice folosite de agricultura convențională, precum pesticide, insecticide, îngrășăminte, fungicide sau toxine, coloranți, potențiatori de aromă sau organisme modificate genetic.

Vinde atât făină gata măcinată, cât și cereale bobe: grâu, grâu speltă, einkorn (alac), secară, arpacaș. Produce de asemenea ceaiuri și condimente ecologice.

Produsele lor se găsesc pe site-ul Vilgain.ro.

Citește și: Opriți consumul acestor alimente care vă inflamează organismul – cu ce să le înlocuiți

Sursă articol: Liana Stanciu, Alimentul tău să fie medicamentul tău cu Adrian Vornicu – Magic Life: https://www.youtube.com/watch?v=xt-t3lEVqc0&ab_channel=LianaStanciu

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.