POLEN cu LECITINĂ – util în oboseală, anemie, afecțiuni hepatice, boli cronice

Un produs natural care merită promovat Polenolecitin – conceput de Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Apicultură. Puteți vedea întreaga gamă de produse marca Institutul Apicol aici.

Se prezintă sub formă granulată, cu un gust plăcut și ușor de administrat.

Polenolecitin – beneficii, doza, pret

_________________

Polenolecitin – indicații terapeutice

Conține polen, miere și lecitină. Este comercializat ca tonic în afecțiuni hepatice și biliare, în anemie, oboseală și probleme de memorie.

Este de asemenea recomandat ca supliment nutritiv pentru persoanele subnutrite sau malnutrite, pentru bolnavii cronici care suferă de deficite nutriționale (lipsă de vitamine și minerale).

Este un produs util și în stări de convalescență, ajutând la recuperarea organismului mai ales după o boală de ficat.

Polenolecitin stimulează capacitatea fizică și mentală, ajutând la înlăturarea stărilor de oboseală și a surmenajului intelectual.

_________________________

Lecitina vegetală este bogată în compuși esențiali pentru toate țesuturile corpului (fosfatidilcolină, fosfatidiletanolamină și fosfatidilinozitol). Aceste substanțe au un rol important în creșterea și dezvoltarea organismului.

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids=’9945, 3377, 8005, 7949′ button=’Cumpără aici’]

Polenul de albine este însă ingredientul-cheie al acestui produs. Are un profil nutrițional impresionant. Conține o varietate de vitamine, enzime, antioxidanți și săruri minerale, în total peste 250 de compuși activi din punct de vedere biologic. Este o sursă excelentă de proteine și aminoacizi și acizi grași.

Are un gust dulce și plăcut, datorită zaharurilor naturale (glucoză și fructoză).

Consumul de polen îmbunătățește funcția ficatului și protejează celula hepatică de substanțele toxice. Reduce factorii de risc cardiac și scade concentrația de grăsimi din sânge (colesterol, trigliceride).

Are proprietăți antiinflamatoare, antibacteriene, antiseptice și anticancerigene. Îmbunătățește utilizarea nutrienților, metabolismul și longevitatea

Mod de administrare

Adulții pot lua câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi. Doza pentru copii este de 1-2 lingurițe pe zi. Se administrează în timpul meselor, îndeosebi la masa de dimineață. Produsul nu trebuie consumat seara, deoarece are efecte energizante.

Se pot face cure de câte 1 lună, sau în perioadele de efort fizica sau intelectual intens. Cura se poate repeta după 10 zile de pauză.

Sursă: Healthline, Top 11 Health Benefits of Bee Pollen: https://www.healthline.com/nutrition/bee-pollen#section7

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.