Laptele de MĂGĂRIȚĂ – cel mai apropiat de laptele matern, indicat și celor cu intoleranță la lactoză

Laptele de măgăriță este probabil cel mai scump lapte din România, o afacere extrem de profitabilă și totodată un produs valoros pentru sănătate.

În județul Bihor se află cea mai mare fermă de măgărițe din țară. Cele 150 de măgărițe produc doar 600 litri de lapte pe lună, de aceea acest produs este atât de scump. Măgărițele sunt mulse doar 6 luni pe an.

Lapte de magarita pret

Un litru de lapte de măgăriță costă în jur de 100. Cu toate acestea, foarte mulți sunt interesați să-l cumpere.

Producătorii români s-au gândit să investească în această idee de afacere inspirându-se de la străini. Peste hotare, laptele de măgăriță este extrem de apreciat pentru calitățile sale nutriționale și pentru efectele terapeutice.

____________________________

Ce beneficii are laptele de măgăriță

Laptele de măgăriță este comercializat ca un produs farmaceutic, un alt motiv prin care se justifică prețul extrem de ridicat.

În urma numeroaselor teste efectuate pentru confirmarea beneficiilor atribuite acestui produs, a rezultat că laptele de măgăriță este într-adevăr în conformitate cu standardele farmaceutice.

Experții susțin că acest produs este cel mai apropiat de laptele matern în ceea ce privește compoziția nutrițională.

Noutatea constă în faptul că acest lapte poate ajuta la tratarea unor alergii tot mai des întâlnite astăzi la copii, precum intoleranța la lactoză. Este de asemenea indicat în tuse, infecții gastrointestinale și imunitate scăzută.

Nutriționistul Lioara Ciugudean spune că laptele de măgăriță este mai bine tolerat decât alte surogate ale laptelui de vacă, precum laptele de soia sau laptele de semințe sau oleaginoase.

Laptele este îmbuteliat în sticle brune farmaceutice de 250 ml, după care sunt supuse unui proces de sterilizare la o presiune joasă. O astfel de sticlă costă 30 de lei. În acest preț intră și taxele de transport pentru client.

Laptele de măgăriță se găsește și în unele farmacii. În ciuda calităților sale de necontestat, este încă prea puțin cunoscut în rândul consumatorilor români.

_____________________

Lapte de măgăriță – preț, de vânzare

Date de contact:

Telefon: 0755-332-219
E-mail: [email protected]
Site: fermamagaritelor.ro

____________________________

Capsule cu lapte de măgăriță

Laptele de măgăriță este comercializat de unele companii și sub formă de capsule, bogate în vitamine, minerale, Omega-3 și Omega-6, probiotice și lizozim, destinate sistemului imunitar, sistemului respirator și sistemului digestiv. Acestea se pot achiziționa online

____________________________

Sursă: Agrointel.ro, Laptele de măgăriţă, afacere profitabilă: https://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/laptele-de-magarita-afacere-profitabila-doi-bihoreni-detin-cea-mai-mare-ferma-de-magarite-din-romania-536977

Cautari:
    lapte de magarita beneficii |

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

1 comentariu

  1. Laptele este bun proaspăt muls

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.