TURTIȚE din GRÂU, coapte fără ulei – rețetă din regimul Oshawa pentru DETOXIFIEREA organismului și vindecarea BOLILOR

Ne place foarte mult această rețetă deoarece conține ingrediente puține, se prepară rapid și totul este cât se poate de simplu și natural.

Aceste turtițe de grâu pot înlocui cu succes pâinea pufoasă din comerț, care conține aditivi nenecesari.

Turte integrale fără ulei

Fac parte din regimul Oshawa, realizat de medicul japonez George Oshawa în scopul purificării organismului și echilibrării energiilor acestuia.

Este un regim sever, care presupune un consum strict de cereale timp de 10 zile. Se mănâncă doar preparate din grâu, orez, hrișcă și mei. Aceste cereale se pot consuma crude, înmuiate, fierte sau coapte. Nu este permis nici un alt aliment, ci doar puțină sare și apă simplă.

Se fac cure de câte 10 zile consecutiv, întrerupte de pauze de 3-5 zile. În pauze se pot consuma și alte alimente. Tratamentul se ține până la vindecarea bolilor.

Dr. Oshawa susține că acest regim poate înlătura orice boală din corp, datorită efectelor purificatoare ale cerealelor asupra organelor, țesuturilor, energiilor și a mințiiÎmbunătățește digestia, reglează secrețiile hormonale și are efecte revitalizante.

Pot ține acest regim atât cei bolnavi, cât și cei sănătoși. Iată și o rețetă simplă care poate fi preparată în cadrul acestei diete.

_______________________________________________________________________________________________________

Turte de grâu integral – rețetă

Ingrediente

• 500 g de grâu integral
• apă caldă
• ½ linguriță de sare neiodată

Preparare

Puneți boabele de grâu în râșnița electrică de cafea, în mai multe reprize, și mixați câteva secunde, până rezultă o pulbere fină ca o făină. Dacă nu aveți râșniță, puteți folosi un robot de bucătărie de viteză mare (1000-1500 W) pentru a măcina grâul și a obține făina.

Puneți făina de grâu într-un bol. Adăugați sarea și apă călduță cât cuprinde. Amestecați și apoi frământați cu mâinile, până rezultă o cocă.

Lăsați aluatul la înmuiat cel puțin 2 ore, apoi modelați-l sub formă de turtițe subțiri. Pentru a-l întinde mai ușor, vă puteți folosi de puțină făină, presărată pe masa de lucru. 

Se coc într-o tigaie anti-aderentă, fără a pune deloc ulei. Sau se pot face pe plită sau pe o tablă.

Focul se lasă la mic. Pentru a se coace ușor și a fi mai ușor de digerat, este indicat să faceți turtele cât mai subțiri.

Puteți folosi o combinație din mai multe cereale, precum făină de grâu cu făină de hrișcă, făină de grâu cu făină de orez brut, sau făină de grâu cu făină de mei.

Boabele de hrișcă, de mei și de orez se macină în același mod ca și grâul. Dacă nu aveți posibilitatea să le faceți în casă, puteți folosi făină din comerț. La magazinele naturiste se găsește făină de mei, de hrișcă, de grâu integral și de orez.

_______________________________________________________________________________________________________

Surse:

1. Sunt sănătos, Rețetă Oshawa – Turtițe din făină de grâu: http://suntsanatos.ro/reteta-oshawa-turtite-din-faina-de-grau-2556.html

2. Sunt Sănătos, Regimul Oshawa – purificare şi solarizare: http://suntsanatos.ro/regimul-oshawa-purificare-i-solarizare-2552.html

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]